Natychmiast potrzebny napastnik, nie chcę nawet myśleć,jak Lech zakwalifikuje się do pucharów a UEFA prawie pewien i nosi się z poważnym zamairem sprzedania Lewandowskiego......to Lech zostanie z nieogranymi dziećmi z III i II ligi....w zasadzie zero ataku.....
Martwi strata bramek w każdym meczu!!!Djurdević i Tanevski nie nadają się na środek obrony za wolni i za mało zwrotni....czekamy na Arboledę..
Siła Lecha pomoc, obrona jako tako, bramkarze okey
Atak - poza Lewym ataku nie ma......
Plus- granie sparingów z drwalami z Norwegii oni nigdy nie odpuszczają, graja na poważnie jak Niemcy nawet sparingi.....no i ciężko się z nimi gra, dobre warunki fizyczne,siła,walka,kondycja....
Lechowi potrzebnu w ataku szybki,silny piłkarz z Afryki......
Wysłany: 2010-02-08, 13:03
Generalnie zgadzam się w całej rozciągłości. Skoro Lech nosi się ze sprzedażą Lewego latem, to jeśli nie sprowadzimy "klasowego" napastnika, będzie pozamiatane. Sam Peszko nie weźmie ciężaru zdobywania bramek, bo jeśli nie on i nie Lewy to kto? Aktualnie chyba nikt.
W końcu wróci Wilk, Chrapek i co najważniejsze Arboleda, ale czy to wystarczy?
Napastnik potrzebny na już.
Wysłany: 2010-02-08, 18:25
Lenajr napisał/a:
Generalnie zgadzam się w całej rozciągłości. Skoro Lech nosi się ze sprzedażą Lewego latem, to jeśli nie sprowadzimy "klasowego" napastnika, będzie pozamiatane. Sam Peszko nie weźmie ciężaru zdobywania bramek, bo jeśli nie on i nie Lewy to kto? Aktualnie chyba nikt.
W końcu wróci Wilk, Chrapek i co najważniejsze Arboleda, ale czy to wystarczy?
Napastnik potrzebny na już.
krzychu665 Rezerwowy
Wysłany: 2010-02-09, 10:51
Wojtyniak napisał/a:
antek_wisla napisał/a:
Arboleda znowu złapał kontuzje :/
A powiesz coś więcej ? bo nigdzie o tym nie ma.
Arboleda nabawił się kontuzji na piątkowym treningu, dzień przed sparingiem z Zawiszą.
Cytat:
05-02-2010 Drobny uraz Arboledy
Manuel Arboleda musiał dziś nieco wcześniej niż koledzy zakończyć popołudniowy trening. Kolumbijczyk, który dopiero co wrócił do pracy z pełnym obciążeniem, zszedł z boiska z bolącą kostką. Na szczęście uraz nie jest groźny – Od razu wykonaliśmy badanie USG. Manuel lekko skręcił staw skokowy. Czekają go teraz dwa dni odpoczynku i od poniedziałku będzie mógł prawdopodobnie już lekko trenować. Jego wyjazd na zgrupowanie do Turcji nie jest zagrożony – mówi lekarz Lecha, dr Tomasz Piontek.
W lidze zapewnię już zagra więc nie ma się co martwić, ja sobie akurat nie wyobrażam obrony Lecha bez Arboledy ;)
Jak na chwile aktualną Lech musi kupić napastnika w tym okienku, ostatnim czasie mówiono o Witalij Rodionow, Janie Novaku oraz Malick Mane.
Ściągnięcie Novaka może się okazać najtrudniejsze bo zawodnik kosztuje coś około milion euro a Poznańskiej Lokomotywy nie stać na taki zakup zimą. Malick Mane ? Senegalczyk z gry jest bardzo podobny do Traore z Zagłębia i w Polsce na pewno trafiałby nie raz do siatki przeciwków więc warto powalczyć. Najlepszym zakupem byłoby kupno Białorusina Witalij Rodionowa który pokazał już w Lidze Mistrzów czy w reprezentacji że umii grać na wysokim poziomie i strzelać bramki wielkim klubom,w klubie razem z Krwiecem byłoby mu raźnie na początek ;)
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 27 Cze 2009 Posty: 356 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-03-03, 16:16
Jeśli Lech kupi Rodionova i nie sprzeda Štilica, Lewandowskiego to będzie naprawdę bardzo mocna drużyna. Wzmacniając jeszcze obronę może grać bardzo ciekawą piłkę w Pucharach Europejskich. Niech się tylko nie sprzedadzą wiosną jak wszystkie polskie kluby budujące ciekawy zespół.
Zaproszone osoby: 6
Sport: brak
Praca/Szkoła: Agencja Reklamowa Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 2825 Piwa: 1/12 Skąd: Turek, Kaczki City
Wysłany: 2010-03-06, 18:08
Lech Poznań 3-1 Cracovia
Siergiej Kriwiec 23, Robert Lewandowski 37, Sławomir Peszko 64 - Alexandru Suvorov 20
No to Kriwiec nieźle się spłaca póki co, kolejny dobry mecz tego zawodnika. Lech wraca realnie do walki o majstra. Jak widać da się wyciągnąć dobrych zawodników z słabszych lig europejskich, tacy młodzi gracze jak Kriviec czy Suvorov, którzy są na drobku wnoszą więcej do ligi niż tabuny brazylijczyków z niższych lig.
_________________ Agencja reklamowa - agmART
Strony internetowe, wydruki, reklama
www.agmart.com.pl
W sprawach dotyczących forum kontakt:
GG 1797499
kom 667 245 397
Wysłany: 2010-03-06, 18:59
Mati napisał/a:
Lech Poznań 3-1 Cracovia
Siergiej Kriwiec 23, Robert Lewandowski 37, Sławomir Peszko 64 - Alexandru Suvorov 20
No to Kriwiec nieźle się spłaca póki co, kolejny dobry mecz tego zawodnika. Lech wraca realnie do walki o majstra. Jak widać da się wyciągnąć dobrych zawodników z słabszych lig europejskich, tacy młodzi gracze jak Kriviec czy Suvorov, którzy są na drobku wnoszą więcej do ligi niż tabuny brazylijczyków z niższych lig.
Okazuje się że Kaczmarek miał racje co do siły lecha teraz wygrana z Cracovią 3:1 ,a wcześniej 3:0 z nieźle grającą Polonią W-wa.
Wysłany: 2010-03-08, 20:21
Lech nam rośnie w siłę. Widać, że ze sporą świeżością weszli w rundę wiosenną. Na sam początek dwa wysokie zwycięstwa i zaległości do legii w pełni odrobione, a i do wisły zostały tylko dwa punkty. Brawo Lech, oby tak dalej. Wracają do poważnej walki o mistrzostwo co mnie baaardzo cieszy.
No, jeśli na Białorusi szkolą więcej takich grajków, jak Kriwiec, to nie ma się co dziwić, że ich klub stać na awans do LM. Koleś przewyższa naszych gwiazdorów niemal pod każdym względem, ze szczególnym uwzględnieniem przyjęcia piłki. Z tym Białorusinem Lech może zdobyć tytuł. I tego wam życzę kolejorz, bo ani Wisła, ani tym bardziej Legia na to nie zasługuje.
Wysłany: 2010-03-18, 15:19
Teraz doszło dużo pieniędzy od niemieckiej firmy odzieżowej "S. Oliver" kwotą jaką otrzymali od nich to 10 mln zł
Coś mi się wydaje że w lecie Lech kupi kliku dobrych zawodników i powalczy o awans do ligi europejskiej,czy Ligi Mistrzów jeszcze dojdzie kasa za Lewandowskiego za takie pieniądze będzie można kupić jakiegoś solidnego zawodnika z "jakiejś" czołowej ligi.Jeśli dojdzie do dobrych transferów to będziemy oglądać Lecha daleko zachodzącego w europejskich pucharach.
Ja bym mimo wszystko nie popadał w taki zachwyt. Już wielokrotnie miało być dobrze, a było... wiadomo. Przed tym sezonem wydawało się, że dzięki reformie europucharów, polski klub będzie miał spore szanse na awans, a Wisełka poległa z Levadią, która z kolei przegrała z Debreczenem, który wszedł do LM. W LE naszym wcale nie poszło lepiej. Nie chcę siać defetyzmu, ale powstrzymałbym się z zachwytem do momentu, gdy rzeczywiście będzie widać efekty dobrej polityki klubu.
Wysłany: 2010-03-18, 15:52
Col. Frost napisał/a:
Ja bym mimo wszystko nie popadał w taki zachwyt. Już wielokrotnie miało być dobrze, a było... wiadomo. Przed tym sezonem wydawało się, że dzięki reformie europucharów, polski klub będzie miał spore szanse na awans, a Wisełka poległa z Levadią, która z kolei przegrała z Debreczenem, który wszedł do LM. W LE naszym wcale nie poszło lepiej. Nie chcę siać defetyzmu, ale powstrzymałbym się z zachwytem do momentu, gdy rzeczywiście będzie widać efekty dobrej polityki klubu.
Ok,ja mówiłem tylko o tym że jeśli dojdzie do rozważnych transferów to wtedy będzie jakaś szanse na osiągnięcie czegoś w pucharach,bo jak już powiedziałeś na razie nie radzimy sobie z klubami, z Estonii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum