teaua Bukareszt bezbramkowo zremisowała z Fiorentiną w meczu grupy G Ligi Mistrzów. To pierwsze punkty tej drużyny w trwających rozgrywkach Champions League.
Na Stadio Artemio Franchi dominowali gospodarze, którzy prowadzili grę i dłużej utrzymywali się przy piłce. Jednak podopieczni Mariusa Lacatusa zagrali bardzo dobrze w defensywie, potrafili wyprowadzać także groźne kontry co poskutkowało nadspodziewanie dobrym rezultatem.
Paweł Golański nie wystąpił w tym spotkaniu - cały mecz przesiedział na ławce rezerwowych.
Arsenal i FC Porto to moi faworyci tej grupy. Kanonierzy to pewniak na awans, a portugalski zespół nie ma wyjścia praktycznie w tej grupie.
Ostatni pojedynek dwóch moich faworytów tej grupy zakończył się pięknym zwycięstwem Arsenalu, który chce zapewne powalczyć nie tylko o awans z grupy, ale i coś więcej. ( w sensie finał co najmniej )
co do Arsenalu nie mam żadnych wątpliwości, mam nadzieję na zażartą walkę pomiędzy Dynamo i Porto, w dalszej fazie rozgrywek wolałabym widzieć tych pierwszych.
_________________ I've got a fire burning inside my spirit
I've got a dream that helps me to be strong
mam nadzieję na zażartą walkę pomiędzy Dynamo i Porto
no nie spodziewłem się że kiedykolwiek i w jakimkolwiek momencie rozgrywek tabela będzzie wyglądała jak wygląda. zwycięzstwo dynama--szok totalny. zrozumiałbym remis przy braku skuteczności smoków ale przegrać NA WłASNYM OBIEKCIE z dynamem kijów??? normalnie jedno słowo i nic więcej WSTYD
a co do tabeli na koniec to jednak stawiam na splamioneporażkąusiebieporto i licze na srogi rewanż w kijowie oraz ustawienie dynama w szeregu... rzecz jasna na końcu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum