Zenit po tym co pokazał wczoraj pewnie może namieszać i uprzedzić Juve w walce o 2 miejsce. Real wydaje się byc poza zasięgiem pozostałych zespołów, ale wiadomo, że nie lubią grać na Zachodzie Europy i mogą stracić jakieś punkty.
Ciekawa grupa.2 Wschodnie drużyny-Bate i Zenit.Bate nie daję większych szans na awans nawet do pucharu UEFA.O przejście do kolejnej rudny LM będzie się toczyć zażarta walka pomiędzy Zenitem,Juve i Realem.Stawiam jednak na Real i Juve.
Cóż, ja jako Kibic Juve nie wyobrażam sobie innej zdobyczy pkt. niż minimum 10. 3 zwycięstwa i jeden remis, powinno być lepiej ale taki stosunek dałby Juve awans. Real raczej będzie pierwszy, chociaż zobaczymy jutro; może Alex i spółka dostaną olśnienia.
Wysłany: 2008-10-20, 20:06
Oczywiście Real jest głównym faworytem ale ja wierze też w BATE ;]
pokazali na co ich stać... przeciwnicy ich lekceważą a zawodnicy białoruskiego klubu to bardzo dobrze wykorzystują.
Real rozwali na lopatki Juve 4:0 a Bate pokona Zenit 1:0 . Moj typ koncowej tabeli to awans Realu i Juve a Puchar UEFA to BATE . A podchodzacz do jutrzejszych meczy to naprawde jutro bedzie pogrom w meczu Realu z Juve .
jutro mecz Juve - Real, myślę że Real wygra, ponieważ Juventus ma bardzo osłabiony skład, nie będzie m.in. Buffona i Camoranesiego. Mój typ: 1:2 dla Realu. Jeżeli chodzi o mecz Zenit - BATE, tutaj nie mam wątpliwości, że Zenit pokona Bate, conajmniej 3:0. Tabela końcowa: 1. Real 2. Juve 3 Zenit i na końcu Bate.
Dla mnie oba mecze zakończyły się sensacjami - remis Bate na wyjeździe to wielka niespodzianko a wygrana Juve też uznaje za niespodzianke. Do awansu typuje Real i Juve.
_________________ Na Reymonta wychowany
Białą Gwiazdą opętany
Hahaha jeżeli Real tak gra z Juventusem, i to znacznie osłabionym to ciekaw jestem jakich to on ma rywali w lidze. Manniger bezbłędny, Real nie potrafił sobie wypracować 100% okazji do zdobycia bramki. Juventus zaczął perfekcyjnie od siatki założonej Raulowi przez... Grygere. Molinaro świetny występ szkoda ze nie upilnował do końca Ruuda ale cóż. Alex jak zwykle super, Amauri genialny, Nedved zawodzący nieco ale bardzo ładnie wrzucił przy drugiej bramce...no i środek. Marchisio niczym Tacchinardi sprzed 5 lat, a Sissoko tak jak w swoim debiucie z Romą - idealnie. Jestem dumny z Juve, czekam na rewanż. No i na Derby i Romę. Czas odrobic straty i awansowac do 1/8 LM
Wiek: 18 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 431 Skąd: Czeremcha
Wysłany: 2008-10-22, 20:04
HugoL3 napisał/a:
Hahaha jeżeli Real tak gra z Juventusem, i to znacznie osłabionym to ciekaw jestem jakich to on ma rywali w lidze.
To ja powiem co innego...Juve tak nisko w lidze, to jakich on ma skład? Widzisz Juve w lidze remisuje, a pokonuje Real, bo mecz meczowi nie równy. Na pewno mieli lepsze nastawienie na to spotkanie. No i chyba od 40 lat nie przegrali u siebie z Realem.
A Zenitowi jak zwykle brakowało skuteczności, tyle mieli akcji i szans, a ugrali tylko 1 pkt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum