Oglądałem mecz i jestem pod wrażeniem gry zespołu Smudy. Potwierdzają, ze w ofensywie zawsze są mocni.. Zwycięstwo i awans im się należało i z tego jestem bardzo zadowolony.
Rzeczywiście Wisła przegrała ten mecz na własną prośbę. Gdyby trochę śmielej grali na połowie przeciwnika w pierwszej jak i (szczególnie) drugiej połowie, to może wynik byłby inny...
Plus dla Skorży który i tak ułożył drużynę z garści różnych piłkarzy posiadających w sobie duży (jak na Polskę) potencjał. Przypomnijmy że z mistrzowskiego składu odeszli Dudka i Kosowski, dwa filary krakowskiej drużyny. Widzieliśmy możliwości składu Wisły, jeśli Łobodźinski, Zieńczuk są wyraźnie pod formą, to ci i tak muszą grać, bo nie ma dla nich równorzędnej konkurencji. Dlatego plus dla Skorży za ułożenie z tego, naprawdę silnej drużyny.
Dlatego liczę że pan Cupiał zainwestuje w letnim okienku transferowym trochę kasy w transfery, bo widać że klub potencjał ma, ale brak szerokiej i silnej kadry.
napewno nie powiem że jestem wielkim fanem lecha, ale dobrze że bedzie jakaś polska drużyna w uefa..
wisła miałeaciężkie zadanie bez względu na to czy totenham jest w formie czy bez..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum