W roku 2009 Memoriał rozegrany będzie w nowej hali widowiskowo-sportowej w Łodzi. Turniej, zaplanowany jest na 21. - 23 sierpnia 2009r.
Uczestnicy memoriału 2009:
-Polska A
-Polska B
-Serbia
-Hiszpania
-Włochy
-Chiny
Pierwsza grupa: Polska, Hiszpania, Chiny. Druga grupa: Polska B, Włochy, Serbia
Teraz jednak Brazylia ponoć zgłosiła chęć udziały w Memoriale. Zapewne odbyło by się to kosztem Polski B, jednak turniej zapowiada się pasjonująco. Bardzo mocna obsada i do tego tuż przed ME.
Trzeba przyznać,że organizatorzy postarali się i obsada rzeczywiście bardzo mocna;] akurat przed ME będzie można jeszcze przetestować kadrę;] Najtrudniejsze i najciekawsze mecze to na pewno będą te z Serbią ,Hiszpanią i Włochami, Chiny - dużo słabszy przeciwnik,ale też go nie można zlekceważyć;]
W sumie gdyby Brazylia zagrała to byłoby fantastycznie,ale z drugiej strony bardzo chciałabym zobaczyć pojedynek pomiędzy kadrą a i b ;]
_________________ Agencja reklamowa - agmART
Strony internetowe, wydruki, reklama
www.agmart.com.pl
W sprawach dotyczących forum kontakt:
GG 1797499
kom 667 245 397
Madzia_AZS Początkujący
Wysłany: 2009-08-16, 22:00
Cóż, świetne przetarcie przed ME. Od kilku lat zapowiadano wielkie gwiazdy, w końcu się ich doczekaliśmy. Wreszcie Włosi w najmocniejszym składzie, co mnie strasznie cieszy [wiecie coś nt. Gigi Mastrangelo? dlaczego nie gra?]. Ciężka przeprawa przed kadrą B, ale fajnie, że chłopaki będą mogli się sprawdzić z silnymi ekipami. A liczę na finał Polska A - Serbia i fenomenalne widowisko!
Ja tam mam mieszane uczucia do takich turniej,(chociaż zawsze lubię pooglądać ),
szczególnie przed ME gdzie są same europejskie zespoły i żeby te spotkania nie wyglądały jak wczorajszy, gdzie Polska Rezerwa wygrała z Francuską Rezerwą, co bardzo mąci obraz przed ME i nie daj Boże wygralibyśmy MW to nasza prasa już by uznała Kurka i Jarosza za koooooosssssssmmmmmiiiccccczzzzznnnnnyyyycccchhhh zawodników i żądała medalu ME, a w Turcji będzie zderzenie z brutalną rzeczywistością
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum