Wysłany: 2009-05-13, 20:39 Transfery w Premiership
Tak jak w temacie proponujcie kogo byscie kupili a kogo sprzedali jako menadzerowie.
Ja proponuje:
1.Sprzedaż Teveza przez Manutd i zakup w jego miejsce Eto'o który wyraża chęć odejścia z Barcy
2.Sprzedaż Luki Modricia Przez Tottenham.
3.W razie sprzedaży C.Ronaldo Kupno do ManUtd Riberiego bądz Diego.
4.Sprzedaz Kuszczaka.
Na razie tyle.
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 2009-05-13, 20:42
Moje propozycje:
1. Kupienie Leo Messiego do Manchesteru United.
2. Kupienie Zlatana Ibrahimovicia do Manchesteru United.
3. Sprzedanie Gerrarda przez Liverpool do Manchesteru City.
4. Sprzedanie Bendtnera do Watfordu.
1.Sprzedaż Teveza przez Manutd i zakup w jego miejsce Eto'o który wyraża chęć odejścia z Barcy
a więc to mi przyjdzie Cię uświadomoć. Tevez nie jest "własnością" United. On jest tam tylko wypożyczony, a "Czerwone Diabły" nawet pensa by nie dostały za jego transfer. Choć wogóle nie mogę uwierzyć, że ktoś chce sprzedać Teveza...
Nani17 napisał/a:
4.Sprzedaz Kuszczaka.
czym Ci Tomasz wadzi?
Cytat:
4. Sprzedanie Bendtnera do Watfordu.
Do Watofrdu ma przejść na stałe Rasiak, zawodnik lepszy od Duńczyka więc transfer bez sensu.
Cytat:
3. Sprzedanie Gerrarda przez Liverpool do Manchesteru City.
Ja słyszałem, ba widziałem fotki Gerrarda w stroju Evertonu! Co ciekawe zdobył już z Tofikami jakieś trofea: http://img230.imageshack....devertonra6.jpg więc i tu się Icemanie pomyliłeś :(
Dobra moja lista:
1. Artur Boruc do Manchester City. Pasowałby tam idealnie.
2. Ebi Smolarek do Southamton - w 3 lidze angielskiej musiałby sobie dać radę...
3. Robbie Keane do Liverpoolu - sądze, że Keane spisałby się na Anfield Road.
4. Berbatow do Man City
_________________ Tylko prawda nas wyzoli!
Wallflower Gwiazda
Wysłany: 2009-05-13, 23:21
Czesław Michniewicz -> Chelsea
Cóż, długo się zastanawiałem, kto mógłby zastąpić na stanowisku trenera Chelsea magika Hiddinka. Nie ma szans na Marcelo Lippiego, który ma zamiar obronić tytuł Mistrza Świata z Włochami. Jose Mourinho pozostanie chyba w Interze, aby czarno-niebiescy z Mediolanu wreszcie osiągnęli coś na arenie europejskiej. Dlatego najlepszym wariantem będzie "polski Mourinho", czyli słynny Czesiek Michniewicz. Czego nie dotknie, zamieni w złoto. Albo w gówno.
Wojciech Łobodziński -> Chelsea
Przydałby się w niebieskiej koszulce taki przebojowy, obdarzony wręcz fantastyczną szybkością skrzydłowy. Nie jest to jeździec bez głowy, jak choćby SWP, potrafi mądrze skorzystać ze swoich walorów i doskonale dośrodkować, lub niekonwencjonalnym dryblingiem zrobić sobie, lub koledze, miejsce do oddania strzału zza pola karnego.
Leo Beenhakker -> Chelsea
Przyda nam się taki obeznany w holenderskich i polskich talentach doradca (nieoficjalny), który poza kilkoma zgrupowaniami z reprezentacją Polski w ciągu roku ma cały czas wolny, co daje możliwość sondowania rynków i doradzania w najlepsze.
Ebbe Sand -> Chelsea
W kadrze The Blues brakuje takiego zawodnika jak Duńczyk. Ma nosa do strzelania bramek, co udowodnił w trakcie wielu sezonów rozegranych w Bundelidze. Zresztą w rodzimej, duńskiej, lidze również strzelał bramki jak na zawołanie. Nie oszukujmy się - czas Nicolasa Anelki, największego leniucha w Premiership, minął już bezpowrotnie, więc...
Nicolas Anelka -> Legia Warszawa
Takesure Chinyama -> Chelsea
...trzeba się go pozbyć, ale nie osłabiając kadry, więc najlepiej przy pomocy transakcji wiązanej od razu nabyć zastępcę dla francuskiego snajpera. Napastnik z Zimbabwe jest niewiarygodnie skuteczny, fantastycznie egzekwuje stałe fragmenty gry i dużo widzi na boisku. Nie raz nie dwa wraz z kolegami ze stołecznej drużyny uraczył na serią bilardowych zagrań, które wzbudzały zachwyt całej Polski. Chociaż gra na pozycji napastnika, to potrafi wcielić się w role głównego rozgrywającego zespołu, co w przypadku ewentualnej absencji Franka Lamparda byłoby umiejętnością nieocenioną.
Piotr Cetnarowicz -> Chelsea
Cetnar dzi dzi dzi dzi dzi dzi dzi dzi dzi dziwko!
Wysłany: 2009-05-14, 17:34
McLovin napisał/a:
Do Watofrdu ma przejść na stałe Rasiak, zawodnik lepszy od Duńczyka więc transfer bez sensu.
Znasz pojęcie duetu, Kamilu? Takich trzech, jak ich dwóch, to nie ma ani jednego!
Cytat:
Ja słyszałem, ba widziałem fotki Gerrarda w stroju Evertonu! Co ciekawe zdobył już z Tofikami jakieś trofea: http://img230.imageshack....devertonra6.jpg więc i tu się Icemanie pomyliłeś :(
Tutaj się może pomyliłem, racja.
Kolejny pomysł:
Moussa Yahaya - Liverpool FC
_________________ Odi profanum vulgus et arceo.
Wallflower Gwiazda
Coś Ty Ajsmen z choinki się urwał? Przecież taki transfer jest niemożliwy.
Powiedz mi, jak Ty to sobie wyobrażasz? Wyjedzie do Anglii i co? Przecież tam jest mongolski ruch uliczny. Przyjdzie dzień meczu, ten wyjedzie sobie do Manchesteru i przez pomyłkę położy się po złej stronie drogi z flaszką w ręce i wpadnie do kanału. I co potem? Myslisz, że klub zapłaci za leczenie?
Śmieszny jesteś...
Yahaya nigdy się na transfer do Anglii nie zgodzi, zapewniam...
_________________ mati to ch**, zablokował mi możliwość pisania w sb
Cruise jest ponoć wielkim fanem LA Galaxy i Realu Madryt, myślę, iż przejście do Galacticos byłoby dobrym rozwiązaniem dla klubu. Tom jest perspektywicznym, acz doświadczonym zawodnikiem, dodałby wiary drużynie i poprawiłby morale. Zarząd zaś w przypadku braku zielonych na transfery mógłby się do niego zwrócić o pożyczkę.
Wallflower, nie bądz taki hop siup. Wenger niejednokrotnie podkreślał, iż chciałby w przyszłości prowadzić takich perspektywicznych, głodnych zwycięstw zawodników jak właśnie Moussa. A sam zainteresowany może i dementuje plotki, ale jak dostanie pare grosza, to kto wie?
Przed Yahaya Wyspy stoją otworem IMO.
_________________ Jestem fioletowym magnetycznym Klobasem, wszędzie gdzie się pojawię przegryzam szklanki...
Wysłany: 2009-05-15, 17:54
Kontynuujmy:
1. Myślę, że Arsenal powinien sprzedać Walcotta i Gibbsa.
2. Kupić zgraję młodych Francuzów.
3. Chelsea powinna kupić Mariusza Kukiełkę.
4. Natomiast Tottenham Valona Behramiego, ażeby Effi się cieszył.
5. Gdybym był menedżerem West Bromwich, kupiłbym tam Martina Jiranka.
Praca/Szkoła: pierdzę w stołek
Wiek: 100 Dołączył: 25 Kwi 2008 Posty: 680 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Beetland
Wysłany: 2009-05-15, 19:15
1.Barcelona powinna kupić Marka Hamsika. Taki zawodnik przydałby się każdej drużynie. Utalentowany, wszechstronny pomocnik.
2. ManUtd powinien sprzedać Kuszczaka - musi w końcu zacząć grać, nie ma innego wyjścia.
3. Arsenal powinien kupić klasowych zawodników, a nie stawiać na młodzież. Podobno Wenger chce zmienić tą politykę transferową, miejmy nadzieję.
4. Chelsea powinna kupić jakichś młodych zawodników. Kryzys jest i Romek już taki hojny nie jest, ale młodzi nie kosztują tak dużo, a wiele utalentowanych biega w trampkach po boiskach sześcioligowych.
Sheikh ja słyszałem że Roman ma wydać 30 mln na transfery i mają to być dwaj piłkarze .Pierwszy to znany z CSKA Moskwa Co kibice go nazywają "Rosyjski Ronaldinho" Yuri Zhirkov ma grać na lewej obronie ,lub lewej pomocy.Drugi piłkarz rodem z Beninu Stephane Sessengon piłkarz PSG którego kibice nazywają już drugim Okochą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum