Moją ulubioną drużyną w lidze angielskiej jest Chelsea Londyn. Poprostu podoba mi sie ich styl gry !!!
Zgadzam się! Będą mieli mistrzostwo, pogonią wreszcie Manchester, a LM się im należy, bo jedyną rzeczą jakiej im brakowało w ostatnich latach to po prostu szczęście!
bo jedyną rzeczą jakiej im brakowało w ostatnich latach to po prostu szczęście!
Pech - najlepsze usprawiedliwienie braku umiejętności.
"Karne to loteria", a do loterii, trzeba mieć szczęście! Tak było kiedy przegrali w finale z Manchesterem. A z Barceloną, w półfinale, kiedy Iniesta strzelił w 94 minucie, to był jedyny celny strzał Barcy w tym meczu i nie brak umiejętności, a szczęście zdecydowało, że wtedy piłka wpadła do bramki.
Nicola Nowy :-)
Wiek: 23 Dołączyła: 04 Sie 2009 Posty: 29 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Providence
"Karne to loteria", a do loterii, trzeba mieć szczęście! Tak było kiedy przegrali w finale z Manchesterem. A z Barceloną, w półfinale, kiedy Iniesta strzelił w 94 minucie, to był jedyny celny strzał Barcy w tym meczu i nie brak umiejętności, a szczęście zdecydowało, że wtedy piłka wpadła do bramki.
Dzidzia...
Manchester był lepszy - świadczy o tym wynik wspomnianego meczu. Barcelona również okazała się zespołem silniejszym, co odzwierciedla rezultat omawianego spotkania. Wniosek - Chelsea zabrakło umiejętności.
Manchester był lepszy - świadczy o tym wynik wspomnianego meczu. Barcelona również okazała się zespołem silniejszym, co odzwierciedla rezultat omawianego spotkania. Wniosek - Chelsea zabrakło umiejętności.
Te trzy drużyny, są w najściślejszej czołówce w LM. Za każdym razem kiedy ze sobą grają widzimy zaciętą rywalizacje, gdzie ktoś zazwyczaj wygrywa jedną bramką. Raz wygrywają jedni, raz drudzy, a z resztą skończmy tę sprzeczkę i zobaczymy jak będzie w tym roku.
_________________ "'We lost because we didn't win.'"
Bzdura. Karne to kilku chłopa kopiących piłkę z jedenastu metrów do bramki. Kto lepiej to wykona okazuje się lepszy w meczu. Gadanie o loterii to jedynie wymówka na nieumiejętnie wykonane karne. Ja tam jakoś nie wymyślałem dzikich teorii jak Everton czy Chelsea pokonywała nas w serii jedenastek. Dlaczego? Bo byli lepsi, tyle.
reecoh napisał/a:
to był jedyny celny strzał Barcy w tym meczu
Jaki wniosek? Ostrzelaliście się jak durnie, a Barcelona jednym zagraniem odesłała Was do domu.
reecoh napisał/a:
i nie brak umiejętności, a szczęście zdecydowało, że wtedy piłka wpadła do bramki.
To może zdefiniuj termin "szczęście"? Szczęściem nazywasz fakt, że Iniesta strzelił gola, więc może i szczęściem nazwiesz sam fakt istnienia Iniesty, albo wybranie Iniesty do wyjściowego składu. A może szczęściem był fakt, że Iniesta nie zapomniał jak kopać piłkę akurat na tamten moment?
reecoh napisał/a:
Raz wygrywają jedni, raz drudzy
Co oznacza, że raz jedni są lepsi, a raz drudzy. Ciężkie?
reecoh napisał/a:
Te trzy drużyny, są w najściślejszej czołówce w LM.
To też jest szczęście?
_________________ Jestem fioletowym magnetycznym Klobasem, wszędzie gdzie się pojawię przegryzam szklanki...
Jaki wniosek? Ostrzelaliście się jak durnie, a Barcelona jednym zagraniem odesłała Was do domu.
Chyba sędziego nie widziałeś...
Smith napisał/a:
To może zdefiniuj termin "szczęście"? Szczęściem nazywasz fakt, że Iniesta strzelił gola, więc może i szczęściem nazwiesz sam fakt istnienia Iniesty
Istnienie Iniesty to szczęście nie jest. A on sam się zdziwił jak to wpadło.
Moim ulubionym klubem jest Chelsea. Polecamwww.chelsealondyn.pl/forum/index.php The Blues mają największe szansę na mistrzostwo. Dobrze, że zaczynają wprowadzać młodych do składu. Martwi mnie tylko PNA bo wtedy tracimy kilku czołowych zawodników.
_________________ Cała Polska dzisiaj śpiewa - Ekstraklasa dla Widzewa!
Wysłany: 2009-12-30, 00:03
Moim ulubionym Angielskim klubem jest oczywiście Chelsea:)
Dobry początek sezonu i myślałem nawet,że zdominują całą ligę,ale niestety końcówka rundy słaba;/
Mają szansę na mistrzostwo nawet spore,ale będzie ciężko,myślę że sprawa mistrzostwa do końca będzie nie wiadomą:P
To ma do rzeczy, że ta bramka była dość przypadkowa i to był strzał rozpaczy.
Smith napisał/a:
Widziałem. Popełniał błędy. Barcelona je wykorzystała, więc była drużyną lepszą.
Nasz Lech by je wykorzystał! Czy ty na serio myślisz, że zawsze drużyna, która wygrała była w meczu lepsza? Nie wiem, czy widziałeś ten mecz, ale sędzia gdyby choć jedną sytuację ocenił prawidłowo to nie byłoby dyskusji. Gdyby sędzia zachowywał się tak jak powinien wygrałaby Chelsea. I co wtedy byłaby lepsza? Czy owa ''lepszość'' zależy od sędziego? Obejrzyj ten film, pomyśl i odpowiedz. http://www.youtube.com/watch?v=Au4SzbOAeHk
Smith napisał/a:
Największe spośród drużyn z Londynu? Sezon jest w połowie, o szansach można mówić, ale jaki to ma sens, skoro to sensu nie ma. Rzekłem.
Ostatnio nie grają najlepiej, ale i tak mają przewagę nad ManU. To chyba o czymś świadczy...
_________________ Cała Polska dzisiaj śpiewa - Ekstraklasa dla Widzewa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum