Nie oglądałem meczu, ale jedynie skrót. Real oraz Barcelona w LM dość nie spodziewanie zgubili punkty, liga miała być odbiciem z tego Realowi to się nie udało ale za to drużyna z Katalonii efektownie pomściła porażkę w LM. Barca rozbiła Saragosse aż 6:1 świetny mecz rozegrał Keita który ustrzelił Hat-Tricka dwa razy trafił Ibrahimović, a raz Messi.
FC Barcelona w lidze zajmuję pierwsze miejsce z przewagą trzech punktów nad Realem sześciu nad Sevilla oraz siedmiu nad Valencią która ostatnie mecze rozgrywa świetnie.
Mecz bardzo dobry w wykonaniu Barcy. Spodziewałem się zwycięstwa, ale przyznam, że 6 bramek mnie zaskoczyło. Porażka z Rubinem to był wypadek przy pracy. Nie można przecież zawsze wygrywać... Teraz czekamy na mecz z Osasuną, która zajmuje 10. miejsce. Wiadomo, kto będzie faworytem. Pewne jest też to, że o punkty nie będzie łatwo.
Wczorajszy remis Barcelony na pewno nie zadowala, gdyż Barca powinna wygrać 2:0, ale Messi na końcu meczu zmarnował sytuacje, a szkoda. Jeżeli chodzi o samobójczy gol Pique to i tak nie ma go o co osądzać, ponieważ każdemu mogą przytrafić się takie kiksy. Miejmy jednak nadzieję, że Katalończycy wyjdą z tego ciężkiego okresu i jeszcze pokażą na co ich stać. Po ostatnich dwóch meczach mogę stwierdzić, że Keita się bardzo rozstrzelał, ale to dobrze, ponieważ ten piłkarz wyszedł z słabego okresu i teraz pokazuje swoje umiejętności. A teraz czekajmy na mecz w Lidze Mistrzów, gdzie Barca zmierzy się Rubinem Kazań.
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 22 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 800 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Kobylanka
Wysłany: 2009-11-06, 23:32
Kolejny mecz z Rubinem i kolejny remis. Albo piłkarze z Kazania mają patent na Katalończyków albo po prostu szczęście (obu meczy nie oglądałem).
Sytuacja w jakiej jest teraz barcelona wydaje się wręcz niemożliwa ale jednak prawda jest bolesna. Trzecie miejsce i pięć punktów po 4. kolejce nie zachwyca chyba nikogo.
_________________ Antonio Rodrigo "Minotauro" Nogueira The Best BJJ Fighter Ever!!!
Hanson [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-29, 22:06
No i tak miało być, co prawda skromnie bo tylko 1:0 ale Barca jak zwykle górą.
Real dostał mały prezent kiedy to grali w przewadze jednego zawodnika ale nie potrafili tego wykorzystać, A Barca dalej miała przewagę. Tak właśnie obstawiałem że Ibra po wejściu na boisko z pełnymi siłami pokaże klasę i tak zropbił!
Real w tym meczu był lepszy od Barcelony ale wszyscy wiemy , że Barca ma nawet dobra obrone. Wg mnie najlepsi zawodnicy meczu to Puyol i Valdes. Od ilu akcji oni wybronili ale cóż BARCA LIDER :D
Wysłany: 2009-12-05, 00:20
Tak samo w meczu z Xerez wszedł w 66 min. A strzelił gola w 92. Uważam że więcej wnosi on do Barcelony niż Eto'o przede wszystkim nie marnuje tylu sytuacji co Kameruńczyk a co do gry Barcelony to mam nadzieje że w końcu zaczną grać tak jak rok temu że Messi odzyska tą wspaniała formę i cały zespół zacznie współpracować tak że jeszcze Barca pokaże na co ją stać
Puyol i Pique, to dzięki nim VV nie miał zbyt wiele pracy.
Zgadzam się. Para stoperów Dumy Katalonii rozegrała kapitalne spotkanie. Zwłaszcza Carles Puyol, który kilkukrotnie desperackim wślizgiem uratował Barcelonę przed stratą gola. Wielkie brawa, mecz nie był łatwy...
Barca znów wygrywa! Tym razem ich łupem padło Deportivo. Barcelona po ładnym meczy zwyciężyła 3:1. Dwa gole Messiego i jeden Ibrahimovica dały zwycięstwo Dumie Katalonii. Niestety Real także zwyciężył 4:2 z Almerią więc przewaga Barcy nie wzrosła.
_________________ ~~~~~~~~~~VISCA EL BARCA~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~4EVER BARCA~~~~~
Real nie ma czego szukać w tym sezonie. Barca ma genialny skład i bez wydawania setek milionów i oddawania swoich najlepszych piłkarzy gra "magicznie" (jak któs ma lepsze słowo to proszę). Real wydał w tym okienku 250 milionów euro i musiał sprzedać trzech swoich światowej klasy piłkarzy: Sneijdera, Robbena i Huntelaara, żeby za tą cenę pozyskać C.Ronaldo. Tak, wiem, że jest to GENIALNY piłkarz, ale za taką kasę wolałbym już Messiego. I tak z C.Ronaldo, Kaką i Benzemą, Real spisuję sie "standardowo" jak na Real. Zdobywa punkty, ale czasami musi się mocno namęczyć z przeciętnymi klubami, a Barca gra lekko, składnie i pięknie z każdym (Z wyjątkiem Chelsea ). Więc ja stawiam na Barce w Primera Division. Mam jeszcze nadzieję, że Valencia coś ugra, bo jestem zwolennikiem tej drużyny. :)
_________________ "'We lost because we didn't win.'"
Nicola Nowy :-)
Wiek: 23 Dołączyła: 04 Sie 2009 Posty: 29 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Providence
Real nie ma czego szukać w tym sezonie. Barca ma genialny skład i bez wydawania setek milionów i oddawania swoich najlepszych piłkarzy gra "magicznie" (jak któs ma lepsze słowo to proszę). Real wydał w tym okienku 250 milionów euro i musiał sprzedać trzech swoich światowej klasy piłkarzy: Sneijdera, Robbena i Huntelaara, żeby za tą cenę pozyskać C.Ronaldo. Tak, wiem, że jest to GENIALNY piłkarz, ale za taką kasę wolałbym już Messiego. I tak z C.Ronaldo, Kaką i Benzemą, Real spisuję sie "standardowo" jak na Real. Zdobywa punkty, ale czasami musi się mocno namęczyć z przeciętnymi klubami, a Barca gra lekko, składnie i pięknie z każdym (Z wyjątkiem Chelsea ). Więc ja stawiam na Barce w Primera Division. Mam jeszcze nadzieję, że Valencia coś ugra, bo jestem zwolennikiem tej drużyny. :)
Po prostu w Madrycie nie mogą sobie w wentyl trafić. Tyle w tej sprawie...
Barca wygraną z Dynamem Kijów 2-1 zapewniła sobie awans do 1/8 finału LM. Na szczęście wychodzą z 1 miejsca więc będą rozstawieni. Jestem bardzo ciekawy na kogo trafią. W tamtym sezonie spotkali się z OL. A w tym...
_________________ ~~~~~~~~~~VISCA EL BARCA~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~4EVER BARCA~~~~~
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum