Nie rozumie co miała wnieść twoja wypowiedź, nie chcesz to nie czytaj tego działu.
Idąc takim tokiem myślenia, można wyrzucić regulamin do śmietnika - nie chcesz nie czytaj spamu, nie chcesz - nie czytaj głupich wypowiedzi, nie chcesz - nie czytaj off topu, etc...
IMO wypowiedź mistrza_pn mówi to co myśli wiele użytkowników tego forum odnośnie tematów idealnych do nabijania w stylu "Ulubiona 11" czy "Ulubiony klub". Składy wrzucone z PESa czy Fify (o granie w FMa niektórych nawet nie posądzam, zbyt zacna giercyja), kluby na ćwierć sezonu.. To jest forum (dział/poddział/temat) dla kibiców piłkarskich, a nie dzieci neostrady, któych ostatnimi czasy się tu zalęgło sporo.
Zasada napisał/a:
Również nie rozumie jak można lubić jednocześnie Real i Barce,
Zasada napisał/a:
lubię zarówno MU jak i Liverpool i nie mam nic do Arsenalu
Dlatego zamknijmy ten temat. Tak będzie dla nas lepiej, zróbmy betonowy sarkofag, niech tutaj ta cała głupota (nie mówię do Ciebie tego, absolutnie) buzuje.
_________________ Jestem fioletowym magnetycznym Klobasem, wszędzie gdzie się pojawię przegryzam szklanki...
Jeśli chodzi o Hiszpanie...
To najbardziej lubię Seville bardzo podoba mi się ich styl transferowy.
_________________ Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.
Live every second like it was my last one...
Wolę polskie gów.o w polu, niż fiołki w Neapolu.
Only Poland, forever. <3
A to czemu niby? Fakt że kibice Realu i Barcelony za sobą nie przepadają nie oznacza że nie można lubić obu klubów. Klubów można lubić wiele ale kibicuje się tylko jednemu.
W Hiszpanii najbliżej mi Atletico Madryt, choć nie powiem, że Barcelona i Real nie grają ładnej dla oka piłki, ale nie koniecznie zawsze trzeba kibicować wielkim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum