Real Madryt i tylko Real Madryt. I się nigdy nie zmieni.
Natomiast co do innych klubów, to jakoś nie specjalnie lubię jakiś, ale wiadomo, kibicuje każdemu klubowi, gdy gra z FCB Ale to tylko przez jedną kolejkę
Spoko jest Getafe, bo ich prezes jest Socio Realu.
Wiek: 18 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 431 Skąd: Czeremcha
Wysłany: 2009-04-16, 20:37
Wielki żal mnie ogarnia. Rozumiem...mając 7 lat, można fascynować się najlepszymi drużynami, ale mając 16 tak jak CR7LM10 to już nie. Jak, ale to jak można mieć kilka ulubionych zespołów i Barcę, i Real, i Getafe(pewnie od zeszłego sezonu?)
Zamknijcie to, prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie rozumie co miała wnieść twoja wypowiedź, nie chcesz to nie czytaj tego działu.
Karola96 napisał/a:
1.Real
2.Barca
CR7LM10 napisał/a:
FC Barcelona
Real Madryt
Getafe
Również nie rozumie jak można lubić jednocześnie Real i Barce, może dlatego tak sądzę bo jestem wielkim fanem Barcelony. Ale z drugiej strony można powiedzieć, że lubię zarówno MU jak i Liverpool i nie mam nic do Arsenalu a te kluby też za pewne nie bardzo się lubią...
_________________ mati to ch**, zablokował mi możliwość pisania w sb
CR7LM10 napisał/a:
FC Barcelona
Real Madryt
Getafe
Również nie rozumie jak można lubić jednocześnie Real i Barce, może dlatego tak sądzę bo jestem wielkim fanem Barcelony. Ale z drugiej strony można powiedzieć, że lubię zarówno MU jak i Liverpool i nie mam nic do Arsenalu a te kluby też za pewne nie bardzo się lubią...
I mnie pytasz. Zamknijcie to, zwykla wylicznka, uzastanienie jak by bylo, mozna byloby zniesc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum