Posiada, ale widać że na razie nic nie wykazują !
O to Ten wywiad pokazuje że Ronaldinho che osiągnąć Cel !
Pomimo ostatnich porażek w meczach towarzyskich z rywalem zza miedzy (0-2 i 0-1), Ronaldinho wierzy w siebie i kolegów. - Zdaję sobie sprawę, że będzie bardzo ciężko w tym sezonie, mimo to postaram się dać z siebie wszystko, aby osiągnąć cel. Chcę wygrać Scudetto i Ligę Mistrzów z AC Milan - mówi wprost Ronaldinho.
- Jest to dla nas zasadniczy cel i prawdziwa motywacja, aby na końcu sezonu wyprzedzić Inter w walce o najważniejsze trofea. Mimo, że oni wygrywali przez ostatnie lata, to w tym sezonie my będziemy wyżej - zakończył Brazylijczyk.
Posiada, ale widać że na razie nic nie wykazują !
O to Ten wywiad pokazuje że Ronaldinho che osiągnąć Cel !
Pomimo ostatnich porażek w meczach towarzyskich z rywalem zza miedzy (0-2 i 0-1), Ronaldinho wierzy w siebie i kolegów. - Zdaję sobie sprawę, że będzie bardzo ciężko w tym sezonie, mimo to postaram się dać z siebie wszystko, aby osiągnąć cel. Chcę wygrać Scudetto i Ligę Mistrzów z AC Milan - mówi wprost Ronaldinho.
- Jest to dla nas zasadniczy cel i prawdziwa motywacja, aby na końcu sezonu wyprzedzić Inter w walce o najważniejsze trofea. Mimo, że oni wygrywali przez ostatnie lata, to w tym sezonie my będziemy wyżej - zakończył Brazylijczyk.
Do niego pasuje powiedzenie "Dużo mówi mało robi".
To chyba normalne że Ronaldinho nie wyjdzie i nie powie że zadowoli ich miejsce dające szanse gry w LE bo wtedy rozzłościłby kibiców i obniżył morale w zespole. Według mnie Milan w tym sezonie nie ma szans na tytuł a i ciężko może być o puchary. Zespół ten potrzebuje przebudowy i myślę że ta będzie miała miejsce w najbliższych 1-2 sezonach.
Wiek: 15 Dołączył: 17 Sie 2009 Posty: 22 Skąd: umiem grac w pilke?
Wysłany: 2009-08-19, 20:06
Odnosnie R80 nie chce sie wypowiadac, gada a g.. daje Milanowi, taka jest prawda, zamiast biegac chodzi na dyskoteki.
KiLLMaCHiNe napisał/a:
Zespół ten potrzebuje przebudowy i myślę że ta będzie miała miejsce w najbliższych 1-2 sezonach.
Tez tak uwazam. Jednak to troche za dlugo dla glodnego kibica.
Gdyby doszedl do nas Hernanes i Bale/Sylwesterek to moglbym powiedziec ze mamy realne szanse na scudetto, teraz tego nie powiem.
Żałuje ze nie przyszedł Dzeko, ale mysle ze to Huntelaar ma wiecej doswiadczenia mimo ze jest ciut starszy to dobrze beda sie uzupelniac z Pato w ataku.
Jedyne co poza Hunterem cieszy mnie w tym oknie transferowym to wylot Kalaca i kontrakt z Roma. Kalac to drewniak, Roma ma umiejetnosci, moze nie bedzie z niego wiele pożytku przez jego wiek, ale każdy z tych 4 bramkarzy ma ogromna motywacje do bycia tym pierwszym, to ich zmotywuje do pracy.
Storari i Roma to nie sa bramkarze z lapanki, chociaz nikt z nich nie dorównuje staremu Didzie czy obecnemu Julio Césarowi z Interu.
Włoscy trenerzy(najlepsi na świecie) mają problem z nowymi zawodnikami w zespole(szczególnie młodymi) i szukają dla Nich pozycji na siłę, a nie patrzą na to gdzie na boisku grali wcześniej i nie zapatrują się na preferencje graczy
czasem się to opłaca(Ancelotti znalazł dla Pirlo odpowiednią pozycję), ale w większości przypadków zawodnik gubi się. to samo było z gourcuffem...carlo nie mógł go poukładac dlatego siedział na ławie. w bordo ma więcej swobody i nie musi sie tak przykładac do zaleceń taktycznych
z ronaldinho była podobna sytuacja. Zawodnik z wielkimi umiejetnosciami ale niestety nie pracujacy w defensywie i troche zawodzący w środku pola. a innej pozycji nie mozna było z tym składem mu znaleźć.
_________________ cos jest nie tak...ale niewiem co??czyz by powtórka z rozrywki:(:(
W Toskanii na razie po pierwszej połowie. Siena remisuje z Milanem. Ten mecz znów przywrócił mi pewną myśl- gdzie byłby Milan bez Pato? Odszedł wyga Maldini, odszedł współ-lider drugiej linii (wraz z Pirlo)- Kaka. Milan jest w głębokim kryzysie, bo od meczu z Varese na początku Pre-Seasonu nie wygrał żadnego sparingu w regulaminowym czasie. Rossoneri prowadzili, myślałem, że będzie to ich przełamanie (ten klub stał się wielką niewiadomą), a tu Siena (notabene bardzo mocna u siebie) strzela gola na 1:1, a autorem jej jest Ghezzal (osobiście go nie znam, ale czyżby miał zastąpić Kharję?- przynajmniej nazwisko wydaje się być spokrewnione nacją). Druga połowa, to jeszcze więcej emocji, bo albo Milan weźmie się i skończy się jak na koniec zeszłego sezonu (1:5), albo Siena wyjdzie z jakąś skuteczną kontrą bądź akcją i skończy się małą kompromitacją dla Mediolańskiego klubu.
Milan staje się powoli papierowym tygrysem, a przespane mercato tylko zagłębiło to wrażenie...
Wysłany: 2009-08-22, 23:18
Od mojego poprzedniego postu w ktorym bardzo krytykowalem Ronaldinho troche sie zmienilo. Mianowicie...
Nie slyszalem zeby przez ostatnie 2 tygodnie byl na dyskotece, a teraz jego gra ze Siena poztywnie zaskoczyla.
1 Asysta i druga pola-systa, bez jego podan nie bylo by wogole tych goli.
Przy pierwszej bramce Pato Roni podal pieknie pomiedzy 4 obroncow plasko, Pato wiedzial jak to wykonczyc, przy drugiej bramce Pato podobne podanie mijajace 2/3 obroncow bodajze do Flaminiego, ktory "przyciagnal" bramkarza i tylko odegral do Pato a ten umiescil pilke do pustej bramce.
Nie wiem dlaczego ktos daje teksty typu: Czym bylby Milan bez Pato.
To ja sie zapytam czym bylby Inter bez Ibry?
Milan to nie jest klub ktory sie pograzyl i zszarzal jak reszta sredniakow z Serie A, ten klub jest uspiony, miedzyinnymi przez Berlu i Gallianiego, ale dzieki takim osobom jak Pato czy Huntelaar powoli przemija era mistrzow i dziadow.
Przez te 2-3 lata od kiedy Milan ostro dostawal zmienilo sie wiele na lepsze, mimo to gdyby Galliani z Berlu poruszyliby glowami moglobybyc idealnie.
Mysle ze nowa era pt. "LeoMilan" bedzie lepsza niz ta za czasow Ancelottiego. Bedzie troche wiecej brazylijsko-hiszpanskiej pilki niz tej defensywnej wloskiej pilki ktora wolal Ancelotti.
Nie wiem dlaczego ktos daje teksty typu: Czym bylby Milan bez Pato.
To ja sie zapytam czym bylby Inter bez Ibry?
Inter właśnie się go pozbył i sowicie zastąpił. Czy wyjdzie to na dobre? Zobaczymy w sezonie, ale w moim mniemaniu potrzebny jest Interowi playmaker, bo Milito i Eto'o to całkiem inni piłkarze niż Zlatan
Mimo iż Wasze dwa gole wypracował Ronaldinho to Pato strzelał gole i to on będzie Waszą gwiazdą koło Pirlo w tym sezonie. Przynajmniej tam mnie się wydaje
Fakt, faktem Milan wywozi 3 pkt z Toskanii i czeka na Derby
Nie przesadzajmy z tą wielką formą Roniego. Mecz mu wyszedł i nic poza tym. Jeżeli pokaże się z dobrej strony w najbliższych meczach będzie można mówic o powrocie do formy.
_________________ Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are.
Wysłany: 2009-08-23, 13:38
No nie przesadzam, obiecal ze bedzie liderem druzyny, ale po tym jak to powiedzial znowu poszedl na impre tym razem z Dida, teraz narazie nie slysze zeby gdzies chodzil i bardzo mnie to cieszy. Ronaldinho z forma jest naprawde wielki, mam nadzieje ze ja odbuduje taka jak za czasow gry w Barcelonie.
milan Rezerwowy
Wysłany: 2009-08-24, 15:04
Ja osobiscie uwazam ze do takiej formy jak z Barcelony to juz nigdy nie dojdzie, no ale obym sie mylil. Wtedy byl poprostu bajeczny w kazdym praktycznie meczu. Teraz zdarzaja sie przeblyski ale mimo wszystko przez wiekszosc meczu nic sie za sprawa Ronaldinho nie dzieje. W tym sezonie ma byc liderem druzyny wiec moze zmotywuje go to do ciezkiej pracy ale niestety nie licze na ta sama gre co w Hiszpanii.
Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2009-08-24, 16:19
Milan w przeciwieństwie do Interu nie zawiódł, a wśród fanów pojawiło się pełno optymistów.
Tylko czy jest sens zachwycać się jednobramkowym zwycięstwem nad, jakby nie patrzeć, słabeuszem ligi? Tak, można powiedzieć, że to początek sezonu i punkty w pierwszych meczach są bardzo ważne, a żeby od razu popadać w hurraoptymizm?
Ludzie zachwycają się Ronaldinho, ale czy jest czym? Kiedyś czarował, w pojedynkę ogrywał najlepszych obrońców na świecie, a tutaj, że ze "słabiakami" błysnął? Cóż, ja bym się wstrzymał z opinią na temat szans Milanu na jeszcze przynajmniej kilka kolejek, bo patrząc na to co się działo w okresie przygotowawczym...
Milan w przeciwieństwie do Interu nie zawiódł, a wśród fanów pojawiło się pełno optymistów.
Tylko czy jest sens zachwycać się jednobramkowym zwycięstwem nad, jakby nie patrzeć, słabeuszem ligi? Tak, można powiedzieć, że to początek sezonu i punkty w pierwszych meczach są bardzo ważne, a żeby od razu popadać w hurraoptymizm?
Dokładnie, jeden mecz nie weryfikuje drużyny. Aby widzieć jak ma się forma danego zespołu musimy poczekać co najmniej do października, wtedy można będzie się konkretnie wypowiedzieć. To tak jakbym po meczu Interu z Bari mówił, że już przegrali, że Scudetto jedzie do Genoi/Juve/Milanu. Nie w tym rzecz. Sezon długi, obfity w jeszcze większe niespodzianki, więc nie ma co się spinać i rokować Scudetto po jednym meczu. Za tydzień będzie można mówić już więcej, bowiem będziemy po derbach Mediolanu i po meczu Romy z Juventusem. Tak więc poczekamy, zobaczymy
Wysłany: 2009-09-08, 17:10
Derby okazały się bolesną kompromitacją...naprawdę nawet taki optymista jak ja czarno widzi ten sezon...gramy dopupnie, skład może i nienajgorszy, ale co do selekcji to raczej nienajlepsza jest. Kiedyś graliśmy chociaż średnio, ale wygrywaliśmy...teraz nie ma nawet tego :( Podejrzewam ze może się powtórzyć sytuacje sprzed lat Gdy Milan grał kiepsko, a mimo to wygrał LM i znowu zakłamiemy wtedy rzeczywistość i kolejne Mercato zostanie przespane...
_________________ "If it works on PS3 it'll work on 360. [Developing] is harder on PS3. 360 is like a dumb PC." - Shaun Himmerick,Midway Games
Moja Kolekcja gier i konsol
Wysłany: 2010-01-22, 15:41
Milan wziął się w garść i zaczął wygrywać mecz za meczem.A Ronaldinho w ostatnich dwóch meczach strzelił 5 bramek i Milan chce przedłużyć z nim kontrakt do 2013 roku.W tym ostatnio rozegranym meczu ze Sieną gdzie zdobył 3 bramki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum