Mancini poinformował, że wraz z końcem obecnego sezonu odchodzi z Interu i zrywa 4 letni kontrakt!
Cytat:
Po tym sezonie rozwiązuję umowę z klubem i opuszczam Inter - ogłosił Mancini. - To będą moje dwa ostatnie miesiące na ławce "Nerazzurri". Mam nadzieję, że zdobędziemy Scudetto i wygramy Puchar Włoch. Poinformowałem już piłkarzy o mojej decyzji - zapewnił dziennikarzy na konferencji prasowej żegnający się z Interem szkoleniowiec.
_________________ Biorę co los da, życie made in Polska...
Mancini poinformował że odejdzie a dziennikarze na jego stanowisko przygotowali już Mourinho. Moim zdaniem Mancini powinien pozostać jeszcze na sezon...
Zaproszone osoby: 6
Sport: brak
Praca/Szkoła: Agencja Reklamowa Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 2825 Piwa: 1/12 Skąd: Turek, Kaczki City
Wysłany: 2008-03-16, 16:40
Pewnie was zdziwi to co napiszę, ale Inter dla mnie to przeciętna drużyna. Zdobywaja mistrzostwo tylko dzięki nieobecności Juventusu i koncentracji Milanu na CL oraz słabości Lazio, Parmy czy Romy.
Sporo w zespole narwanych zawodników którzy notorycznie psują atmosferę jak Ibra, który jest napastnikiem genialnym, ale też nieodpowiedzialnym - on nie poprowadzi zespołu do sukcesów w CL, bo nie ma dotego predyspozycji. Materazzi to podobny typ człowiek, do tego jest w konflikcie z Vieirą, który otwarcie mówi, że nie poda mu nigdy ręki za to co zrobił Zidanowi. Kolejny zapalny punkt to Figo, który jest w konflikcie z trenerem...
Co do Manciniego to jego deklaracje to typowa próba wyczucia działaczów i próba zdobycia szacunku. Wiadomo, że on zauważa zła atmosferę i chce latem zrobić czystkę usuwając tych najbardziej niezadowolonych i nie pasujących do reszty grupy i ma rację bo jak nie będzie dobrej atmosfery to nie będzie sukcesów, a od nowego sezonu do gry wraca Juve.
_________________ Agencja reklamowa - agmART
Strony internetowe, wydruki, reklama
www.agmart.com.pl
W sprawach dotyczących forum kontakt:
GG 1797499
kom 667 245 397
Reo-Cooker Nowy
Wysłany: 2008-03-16, 17:29
W dzisiejszym spotkaniu Inter górował nad Palermo i zwyciężył 2-1. Bramki dla stołecznych strzelali Patrick Vieira (5 minuta) oraz Luis Antonio Jimenez (36). Bramka dla Palermo padła po niefortunnej interwencji Marco Materazziego(samobój, 25min).
Inter przegrał drugi mecz ligowy w tym sezonie. Jego pogromcą okazał się Juventus, gole strzelili Camoranesi i Trezeguet. Bramkę honorową dla zespołu z Mediolanu strzelil Maniche. Po tym meczu Inter ma przewagę 4 punktów nad Romą.
Wiek: 18 Dołączył: 13 Mar 2008 Posty: 431 Skąd: Czeremcha
Wysłany: 2008-03-24, 22:08
Czyli wszystko jest jeszcze możliwe, tak jak w La Liga. Inter prezentuję coraz gorszą formę ale myślę, że i tak Inter zdobędzie tytuł, ponieważ głowny rywal Interu - Roma gra na dwóch frontach i może nie zdołać grać na wysokim poziomie w lidze i w LM.
Napastnik mediolańskiego Interu, piłkarz reprezentacji Brazylii Adriano po okresie wypożyczenia do Sao Paulo wróci do włoskiego klubu, gdyż włodarze włoskiego giganta nie chcą przedłużyć jego wypożyczenia.
No niestety Inter wygrał. Dla mnie, wroga tego klubu nie jest to dobra informacja. Liczyłem na Viole, liczyłem, że urwą im punkty, a to da szanse Romie w walce o Scudetto. Niestety, nie udało się. Mówi się trudno. Inter już pewnie się nie potknie i będą się cieszyć ze Scudetto.
_________________ "A co w tym pięknego? Poświęcenie, który każdy z nas wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - nie za pieniądze, nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których nigdy się nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów którzy staną murem. Każdego dnia dziękuję Bogu, że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... a pamięć pozostanie na zawsze!"
Matt_ Początkujący
Wysłany: 2008-04-14, 22:31
Adrianek napisał/a:
piłkarz reprezentacji Brazylii Adriano po okresie wypożyczenia do Sao Paulo wróci do włoskiego klubu
Mati napisał/a:
Ale podobno w grę wchodzi sprzedaż go do innego klubu,gdzieś czytałem, że ma to byc Barca!
To miało być na zasadzie wymiany zawodników, do Barcy miałby przyjść Adriano, a do Interu poszedłby Ronaldinho. Ale to jest już raczej nie ważne bo Ronaldinho prawdopodobnie pójdzie do AC Milanu.
Zaproszone osoby: 6
Sport: brak
Praca/Szkoła: Agencja Reklamowa Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 12 Lis 2007 Posty: 2825 Piwa: 1/12 Skąd: Turek, Kaczki City
Wysłany: 2008-04-15, 11:04
Dobrze w ostatnich meczach spisuje się młody Mario Balotelli, w 2 kolejnych meczach Serie A zdobył 2 bramki i posadził na ławce Crespo co jest nielada wyczynem. Na koncie ma także 4 bramki w pucharze Włoch i to chyba zaowodnik z zadatkami na wielkiego grajka. Co ciekawe ma on ghańskie obywatelstwo, a włoskie otrzyma dopiero po ukończeniu 18 lat, tak naprawdę nazywa się Mario Barwuah i został adoptowany przez włoską rodzinę...
_________________ Agencja reklamowa - agmART
Strony internetowe, wydruki, reklama
www.agmart.com.pl
W sprawach dotyczących forum kontakt:
GG 1797499
kom 667 245 397
Wysłany: 2008-05-12, 13:02
Mati napisał/a:
Dobrze w ostatnich meczach spisuje się młody Mario Balotelli, w 2 kolejnych meczach Serie A zdobył 2 bramk
Sienie też strzelił wczoraj, ale starsi koledzy się nie spisali i Inter ma tylko 1 pkt przewagi na kolejke przed końcem. Teraz zagrają z Parmą na wyjeździe, ktora musi się utrzymać, żeby nie spaść z Serie A.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum