Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2009-03-03, 14:22
Normalnie straszne, że pomyliłem ją z tą aktorką, nie ? Akurat jakoś ona mi przyszła na myśl. Oczywiście, że chodziło o Małgorzatę, a ty zamiast spamować, mógłbyś przy okazji wyrazić swoją opinię...
Wysłany: 2009-03-03, 14:32
Żelek napisał/a:
a ty zamiast spamować
Radzę ci sprawdzić gdzieś znaczenie słowa "spam".
Tak w ogóle nie obrażaj się tak od razu - nic złego na myśli nie miałem. Pisałeś w SB, że wyłapywanie błędów to twoja specjalność i nikt się nie obrażał, ale gdy ktoś zwróci uwagę na twój błąd to od razu jest dzieckiem neo i każdym najgorszym. Dlatego nie zamierzam zastosować się do twojego polecenia i ten post będzie wg ciebie "spamem".
ulubiona? niestety nie poznałem osobiście zbyt wielu siatkarek. nie oglądam też żeńskiej siatkówki, bo jest na miernym poziomie. nie wiem też według jakich kryteriów mam oceniać. ale skoro już mam tutaj cokolwiek napisać to postawię na Kasię Skowrońską, obecnie jest jedną z najlepszych i najładniejszych volleyballistek na świecie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum