.mgc Nowy
Wysłany: 2009-03-07, 17:29
Jeżeli chodzi o NBA to napewno Lakersi, Detroit Pistons i Cleveland Cavaliers. A z polskich klubów to Żubry Białystok ;] A z 1 ligi Asseco Prokom Sopot.
GruByZ Nowy El.!
Wysłany: 2009-03-08, 12:53
Odkąd tylko zainteresowałem się Koszykówką (NBA), czyli jakieś 8-9 lat, to kibicuje tylko Boston Celtics.
A z polskich klubów nie mam tak owego. Ogólnie rzecz biorąc nie interesuje się naszą ligą.
Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2009-03-08, 13:25
Z ligi polskiej lubiłem najbardziej Śląsk Wrocław, szczególnie kibicowałem im za czasów "Idei Śląsk Wrocław". Czasami jestem na meczach Polonii Warszawa, więc można mnie też uznać jako ich kibica.
Z NBA, to oczywiście LA Lakers i Cleveland Caveliers
Wysłany: 2009-03-08, 14:04
.mgc napisał/a:
Cleveland Cavaliers
Żelek napisał/a:
Cleveland Caveliers
Ile jeden zawodnik potrafi zmienić dla drużyny... nagle i Kawalerzyści mają kibiców, a jeszcze parę lat ludzie nie wiedzieli, że taka drużyna gra w NBA
Wallflower Kapitan
Oczywiście Barcelona. Od kilku ładnych lat oglądam większość spotkań Euroligowych i najważniejsze mecze ligowe tej drużyny, czasem też Puchar Hiszpanii. Może w tym sezonie uda się znów wygrać Euroligę? Mam nadzieję... ;)
_________________ mati to chuj, zablokował mi możliwość pisania w sb
W Polsce to Śląsk Wrocław, szkoda mi tego co obecnie dzieje się w tej drużynie. Pamiętam czasy jak rywalizowali z Hoopem Pruszków, i jak mieli świetny skład, z Zielińskim, Wójcikiem, Tomczykiem, McNullem, Jarkiem Zyskowiskm no i oczywiscie Jackiem Krzykala i jego pamietnym rzutem, ktory do dzisiaj jest pamietany jako "rzut krzykaly"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum