Zakładowy Klub Sportowy Stal Stalowa Wola
Rok założenia: 1938
Barwy: zielono-czarne
Stadion: MOSiR
pojemność - 7.000 miejsc (450 siedzących) / oświetlenie - brak / boisko - 105 m x 68 m
Prezes: Jerzy Lompe (od 16 lutego 2007), Marek Jarecki (od 17 sierpnia 2007)
Trener:Władysław Łach (od 20 września 2007)
Sukcesy
13. miejsce w I lidze - 1993/94
1/4 finału Pucharu Polski - 1991/92
Stal Stalowa Wola 0:0 Widzew Łódź
Widzew nie dał rady ograć jedenastą drużynę w tabeli zdobyła jedynie jeden punkt co dał im fotel lidera ale nie na długo ponieważ Znicz swój mecz gra dopiero w niedziele. Liczę żeby Zagłębie wygrało będzie ciekawsza walka...
Widzew nie dał rady ograć jedenastą drużynę w tabeli zdobyła jedynie jeden punkt co dał im fotel lidera ale nie na długo ponieważ Znicz swój mecz gra dopiero w niedziele. Liczę żeby Zagłębie wygrało będzie ciekawsza walka..
Chłopie, tego się czytać nie da. Babol na babolu, weź się w garść i przestań nabijać we wszystkich tematach - chyba, że masz 13 lat, to wtedy sorry.
Stal Stalowa Wola 0:0 Widzew Łódź
Widzew nie dał rady ograć jedenastą drużynę w tabeli zdobyła jedynie jeden punkt co dał im fotel lidera ale nie na długo ponieważ Znicz swój mecz gra dopiero w niedziele. Liczę żeby Zagłębie wygrało będzie ciekawsza walka...
Zgadzam się z poprzednikiem trochę kontroluj to co piszesz, bo ciężko się takie zdania czyta.
Moim zdaniem ten remis nie jest przypadkiem, sam zastanawiałem się długo czy postawić na Widzew w tym meczu. Ostatecznie tego nie zrobiłem i cieszę się , bo Stal to dla mnie drużyna która gra dość dobrze ale tylko na swoim terenie na wyjazdach jest gorzej. Spodziewałem się, że mecz nie będzie łatwy dla gości i tym samym stracili punkty, zobaczymy jak dziś zagra Znicz czy wykorzysta potknięcie Łodzian.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum