Ali69 Nowy
Wysłany: 2010-01-14, 14:50
woodnote napisał/a:
No myśle że solidne halówki starczą. Byleby dobrze trzymały stopę, nie obcierały, i miały dosyć miękką i przyczepną podeszwę. Na tanisport pl jest całkiem sensowna oferta butów na halę. Kupowałem u nich parę asisc plus spodenki i koszulka na treningi. Sprawdzony sklep, sprawdzone buty.
Ja też tam kupiłem buty i bardzo sobie chwalę. Kupowałem tam w ogóle na tanisport i sobie chwalę, głównie ze względu na ceny. W Krakowie są strasznie drogie sklepy sportowe, więc opłaca się tam kupować. Nie widzę sensu przepłacania w takich sklepach. A na allegro nigdy nie ma pewności, na co się trafi.
_________________ Kto nie ryzykuje, nie pije szampana
MakeBelieve Nowy
Wysłany: 2010-01-28, 21:17
Ja mam pytanie... Dopiero zaczynam grać w ręczną. Mam 14 lat no i... w moich aktualnych bucikach to straszne odciski robie. Potrzebuje niedrogich butów do gry w pilke reczna- tak do ok. 150 zl. polecilby ktos jakies? mam 39 rozmiar
MakeBelieve Nowy
Wysłany: 2010-01-30, 17:21
Kurcze, za male beda. Wezme 40, ale dzieki ze znalazles ; **
Najprawdopodobniej jutro pojade do InterSportu, jak tam nie kupie i nie znajde nic w DeltaSporcie to wezme te :)
Zaproszone osoby: 1
Sport: Piłka ręczna
Praca/Szkoła: Specjalista Kontroli Wagi
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Mar 2010 Posty: 410 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: ślask
Wysłany: 2010-03-11, 10:14
Ja stosowałam swojego czasu Adidasy takie niebieskie halówki z kałczukiem od spodu lecz nie wszedzie sie sprawdzały poniewaz na niektorych Halach sa gumowe parkiety i strasznie tepo sie tam zachowywały a tak to na drewnianych OK
_________________ CzeGO Nie KupiSz teGo Nie Zjesz !!!
PoTrzebuJesz WspaRcia W DieCIe??
MakeBelieve Nowy
Wysłany: 2010-03-12, 21:52
Ja jestem właśnie posiadaczką Adidasów Court Stabil wersja '09 i kurde nie wiem czemu ale te buty w ogóle nie przepuszczają powietrza, jest mi strasznie w nich gorąco, robią mi sie odciski i strasznie stopy bolą:(
Wysłany: 2010-03-14, 11:45
hm...? no to kicha moje były ok dobrze przewiewne jak masz gwarancje to oddaj a jak nie masz to zrob sobie dziureczki czyms bo stopy sobie zmasakrujesz albo masz nieodpowiednie skarpety tez tak moze byc :( pozdrawiam
Wysłany: 2010-03-14, 11:45
hm...? no to kicha moje były ok dobrze przewiewne jak masz gwarancje to oddaj a jak nie masz to zrob sobie dziureczki czyms bo stopy sobie zmasakrujesz albo masz nieodpowiednie skarpety tez tak moze byc :( pozdrawiam
Wysłany: 2010-03-19, 16:01
Ojjj jak mozna wywalic gwarancje hm...? ja kazda kseruje hihi i rachunek :)
ale moze ci sie uda cos wykombinowac jak nie to sobie diurki porób hehehe zartuje :P:P
exXxPoL Zawodnik drużyny
Wysłany: 2010-03-19, 20:33
Buty są kazde dobre aby dobrze trzymały sie boiska.Bo gdy będą śliskie będzie nam sie gorzej grało.Ja tez polecam adaski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum