robinho71 Nowy
Wysłany: 2008-01-23, 21:57 Buty do gry w Piłkę Ręczną
Witam Szukam dobrej rady doswiadczonych graczy,lub ludzi ktorzy maja doczynienia z piłka ręczna na codzien. A mianowicie chodzi mi o to jakie buty są b.dobre do gry. Niezalezy mi na tym by ktos klucil sie czy stabile są dobre czy nie,tak zasmiecane są inne fora i to potrafi zdenerwowac.
Adidas Stabil 7 659986
Połączenie tych najlepszych właściwości od wszystkich Stabil poprzedników. Najpopularniejsze buty do gry na hali, zwłaszcza do piłki ręcznej.
Może coś takiego...
Ja również polecam stabile, lub z hummela. Ja mam stabile i jestem zadowolony z nich
robinho71 Nowy
Wysłany: 2008-01-25, 19:36 :)
Aha spoko dzieki :) Buty kupuje bo zaczynam treningi w piłke reczna w klubie. O stabilach słyszałem duzo dobreg aczkolwiek o humelach tylko ze nie sa zbyt wytrzymale.. Czy to prawda ? a może jakies Kempy ?
Humele ma pare moich znajomych i nie narzekają. Wiem że kempy nie są najgorsze ale ja polecam stabile. Najlepiej jak byś sam po przymierzał po oglądał i kupił te buty które Ci najbardziej odpowiadają.
ja ostanio tez szukalem butow do gry, co prawda nei jestem zawodowcem ale lubie pograc, oczywiscie szukalem w necie i jedna stronka mnie zaciakawila intersport.pl/puma , nawet tanio tam
Siema, ;) mam podobny problem, otóż w tamtym roku kupiłem buty na poczatku bylo ok, ale teraz... :/ Do bani! Buty slizgaja sie niesamowicie :/ bardzo utrudnia to grę :/ Koledzy mowili zebym nalozyl troszke kleju ( wosku do pilki recznej ) na but, ale to dzialalo ktrotkowtrwale moze do pierwszego zwodu i na nowo... Najlepszym dotychczas rozwiazaniem bylo plucie na parkiet a pozniej " wycieranie " w to butow xd. pare razy zdarzylo mi się że sedzia dawal mi 2 minuty za niesportowe zachowanie... co moge zrobic by zwiekszyc przyczpnosc buta? :D
Karlitos Nowy
Wysłany: 2009-01-19, 21:36
Elo!
Potrebuje pomocy odnosnie kleju tzn. jaka firme powinienem wybrac, jaka wielka puszke musze kupic dla drużyny 12 osobowej i żeby nie była tylko na jeden trening :)
Nigdy wczesniej trener nie pozwalal nam grac z klejem wiec nie jestem w temacie... Teraz powiedzial,ze jak wykminimy sobie cos sami to możemy grac z klejem.
HELP?
_________________ Karlitos
robinho71 Nowy
Wysłany: 2009-09-21, 19:36 Again
Witam
Sporo minęło od mojego ostatniego posta. Kupiłem buty Adidas Stabił , jestem bardzo zadowolony.
Teraz postanowiłem kupić coś firmy Kempa lub Hummel.
Moje pytanie sprowadza się do tego czy ktoś grał może w butach takich jak :
Hummel 5.3
Hummel Rebel STABIL ELITE
Kempa Kage .
Jakieś opinie? z góry dziękuje za pomoc
_________________ Smiejecie sie ze mnie ze jestem inny,ja smieje sie z was ze jestescie tacy sami ;)
robinho71 Nowy
Wysłany: 2009-09-22, 13:19
Faktycznie, strasznie mi pomogłes ;] jak lubisz sie wymądrzać to pisz na forum onet.pl.
Prosiłem o opinie tych , którzy mieli styczność z tymi butami :)
_________________ Smiejecie sie ze mnie ze jestem inny,ja smieje sie z was ze jestescie tacy sami ;)
Wybacz, ale prawda jest taka, że i tak kupisz sobie obuwie, które tylko wzorowane jest na takim, jakie noszą szczypiorniści.
Bynajmniej nie zamierzałem się wymądrzać, źle mnie odebrałeś.
robinho71 Nowy
Wysłany: 2009-09-22, 16:02
skoro źle Cie odebrałem , ok .
Ale wytłumacz mi dlaczego twierdzisz ze będę grał tylko w czymś na wzór tego co noszą szczypiorniści? Owszem, nie jestem ani nie uważam się za profesionalistę , bynajmniej jednak nie będę żałował na te buty pieniędzy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum