forum sport

Szukaj  Linki  Użytkownicy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Mati
2008-01-15, 18:43
Anderlecht Bruksela
Autor Wiadomość
KiLLMaCHiNe 
Zawodnik drużyny
MANCHESTER UNITED

Postawił 2 piw(a)
Wysłany: 2009-09-01, 08:46   

No kontuzja rzeczywiście bardzo poważna i to tuż przed tak ważnymi meczami eliminacji. Ja nie wiem czy pozwoliłbym zawodnikowi faulującemu wrócić na boiska po takim chamskim zachowaniu. Wasyl jest rzeczywiście silny psychicznie i myślę że jeśli po rehabilitacji zdecyduje się na powrót na boiska to powinien wrócić do swojej dyspozycji choć na pewno nie od razu. Trzym się Wasyl.

toro-rosso 
Początkujący
arogancki playboy

Wysłany: 2009-09-02, 19:33   

jeżeli mam być szczery to za taki faul taki delikwent powinien mieć Dożywotni zakaz gry w piłkę!!! i nic mnie nie obchodzi że jest to najlepszy zawodnik poprzedniego sezonu!!!Nie powinno być żadnej taryfy ulgowej dla takich boiskowych bandytów!!!! a takie tłumaczenia że atakował piłkę !!!! czy coś w tym stylu jest żałosne !!! mam nadzieje że "Wasyl" się wyleczy :lol: i wróci ja boisko i zdobędzie nie jedną bramkę :)

KiLLMaCHiNe 
Zawodnik drużyny
MANCHESTER UNITED

Postawił 2 piw(a)
Wysłany: 2009-09-03, 08:25   

No niestety miał być rok a skończyło się bodajże na wykluczeniu do Listopada. Ale jest i dobra nowina bo lekarze mówią że kontuzja Wasyla nie jest tak poważna jak myśleli i nasz prawy obrońca może wrócić do treningów już w marcu.

Mistrz 
Rezerwowy
Penis.

Wysłany: 2009-09-04, 10:48   

KiLLMaCHiNe napisał/a:
est tak poważna jak myśleli i nasz prawy obrońca może wrócić do treningów już w marcu.

Wierz mi, ze nie wroci na 100% w Marcu. Jak wroci do treningow, to gdzies za rok dopiero.

simao 
Gwiazda

Postawił 1 piw(a)
Wysłany: 2009-09-04, 12:46   

jak kontuzja może nie być poważna skoro chyba tylko getry trzymały jego nogę (może i skóra).
marzec??chyba we śnie..jeśli zacznie w ogóle biegac przed wakacjami to będzie dobrze.
dla mnie to makabra normalnie, brak słów

ja jestem w stanie zrozumieć że czasem zawodnik nie wytrzyma na boisku i spuści łokciem komuś krew z nosa czy coś, takie rzeczy się zdarzają biorąc pod uwagę emocje, docinki kibiców przeciwnej drużyny czy jakieś prowokacje, ale rzeczy w stylu tego Belga czy Pepe w meczu z Getafe nie da się usprawiedliwić, no chyba że jakąś chorobą psychiczną

Postaw piwo autorowi tego posta

Lisa 
Nowy

Wysłany: 2009-09-04, 14:29   

Pepe czy Taylor też mieli dostac kosmiczne kary, a skończyło się jak się skończyło. Liczę, że Pan Platini coś z tym zrobi, bo do takich zagrań nie może dochodzić w zawodowym futbolu. Szczerze mówiąc w piłke nigdy nie grałam ( a to ci niespodzianka, co ? :P ), ale zastanawia mnie co prowadzi graczy do takich zagrań ? Rozumiem, rywalizacja, ale bez przesady...

Generalnie wydaje mi się że kontuzja Eduardo była poważniejsza, Chorwat bodajże złamał nogę w kostce, Wasilewski ma po prostu podwójnie złamaną kość piszczelową. Jakby to drastycznie nie brzmiało struktura tego pierwszego jest o wiele bardziej skomplikowana niżeli u Polaka.

Na dożywotnią dyskwalifikacje nie liczyłam, choć nie ukrywam, że bardzo tego chciałam. To i tak byłby precedens w historii futbolu, generalnie 4 miesiące to i tak dużo porównując inne tego typu 'przewinienia'.
Postaw piwo autorowi tego posta

Mistrz 
Rezerwowy
Penis.

Wysłany: 2009-09-04, 20:30   

Lisa napisał/a:
Pepe czy Taylor też mieli dostac kosmiczne kary, a skończyło się jak się skończyło.

Pepe nie polamal, wlasciwie to zawodnikowi nie zrobil nic, a Taylor nie zrobil tego specjalnie.

Lisa napisał/a:
Jakby to drastycznie nie brzmiało struktura tego pierwszego jest o wiele bardziej skomplikowana niżeli u Polaka.

Ale Wasilewski jeszcze doznal zerwan, badz naderwan wiezadel w kolanach ktore tez sie calkiem dlugo leczy. Pozatym sytuacja medyczna w Arsenalu napewno stoi na duzo wyzszym poziomie, aniezeli w Brukseli.

Lisa napisał/a:
generalnie 4 miesiące to i tak dużo porównując inne tego typu 'przewinienia'.

Dupek - nie boje sie uzyc tutaj tego stwierdzenia - sie jescze odwolal i tylko 8 meczy bedzie pauzowac.

Rocky 
Początkujący
Balboa Team

Wysłany: 2010-02-01, 16:41   

Ten Lukaku to wymiata,gość ma 16 lat,jest czołowym strzelcem ligi Belgijskiej,gra regularnie w europejskich pucharach w klubie który pod każdym względem bije na głowe wszystkie polskie kluby razem wzięte.W Polskiej ekstraklasie chyba nigdy nie zobaczymy 16 latka grającego w 1 składzie bo u nas to jeszcze trampkarz

Odpowiedz do tematu