No kontuzja rzeczywiście bardzo poważna i to tuż przed tak ważnymi meczami eliminacji. Ja nie wiem czy pozwoliłbym zawodnikowi faulującemu wrócić na boiska po takim chamskim zachowaniu. Wasyl jest rzeczywiście silny psychicznie i myślę że jeśli po rehabilitacji zdecyduje się na powrót na boiska to powinien wrócić do swojej dyspozycji choć na pewno nie od razu. Trzym się Wasyl.
jeżeli mam być szczery to za taki faul taki delikwent powinien mieć Dożywotni zakaz gry w piłkę!!! i nic mnie nie obchodzi że jest to najlepszy zawodnik poprzedniego sezonu!!!Nie powinno być żadnej taryfy ulgowej dla takich boiskowych bandytów!!!! a takie tłumaczenia że atakował piłkę !!!! czy coś w tym stylu jest żałosne !!! mam nadzieje że "Wasyl" się wyleczy i wróci ja boisko i zdobędzie nie jedną bramkę :)
_________________ Rozrywki jaskiniowców były proste: mężczyzna zabija coś do jedzenia, kobieta gotuje, wielki pterodaktyl goni kobietę, kobieta wpada w błoto... To były czasy! - Al Bundy
No niestety miał być rok a skończyło się bodajże na wykluczeniu do Listopada. Ale jest i dobra nowina bo lekarze mówią że kontuzja Wasyla nie jest tak poważna jak myśleli i nasz prawy obrońca może wrócić do treningów już w marcu.
jak kontuzja może nie być poważna skoro chyba tylko getry trzymały jego nogę (może i skóra).
marzec??chyba we śnie..jeśli zacznie w ogóle biegac przed wakacjami to będzie dobrze.
dla mnie to makabra normalnie, brak słów
ja jestem w stanie zrozumieć że czasem zawodnik nie wytrzyma na boisku i spuści łokciem komuś krew z nosa czy coś, takie rzeczy się zdarzają biorąc pod uwagę emocje, docinki kibiców przeciwnej drużyny czy jakieś prowokacje, ale rzeczy w stylu tego Belga czy Pepe w meczu z Getafe nie da się usprawiedliwić, no chyba że jakąś chorobą psychiczną
Pepe czy Taylor też mieli dostac kosmiczne kary, a skończyło się jak się skończyło. Liczę, że Pan Platini coś z tym zrobi, bo do takich zagrań nie może dochodzić w zawodowym futbolu. Szczerze mówiąc w piłke nigdy nie grałam ( a to ci niespodzianka, co ? :P ), ale zastanawia mnie co prowadzi graczy do takich zagrań ? Rozumiem, rywalizacja, ale bez przesady...
Generalnie wydaje mi się że kontuzja Eduardo była poważniejsza, Chorwat bodajże złamał nogę w kostce, Wasilewski ma po prostu podwójnie złamaną kość piszczelową. Jakby to drastycznie nie brzmiało struktura tego pierwszego jest o wiele bardziej skomplikowana niżeli u Polaka.
Na dożywotnią dyskwalifikacje nie liczyłam, choć nie ukrywam, że bardzo tego chciałam. To i tak byłby precedens w historii futbolu, generalnie 4 miesiące to i tak dużo porównując inne tego typu 'przewinienia'.
_________________ Everybody lies
Dying is easy, living is hard.
You can’t always get what you want
Pepe czy Taylor też mieli dostac kosmiczne kary, a skończyło się jak się skończyło.
Pepe nie polamal, wlasciwie to zawodnikowi nie zrobil nic, a Taylor nie zrobil tego specjalnie.
Lisa napisał/a:
Jakby to drastycznie nie brzmiało struktura tego pierwszego jest o wiele bardziej skomplikowana niżeli u Polaka.
Ale Wasilewski jeszcze doznal zerwan, badz naderwan wiezadel w kolanach ktore tez sie calkiem dlugo leczy. Pozatym sytuacja medyczna w Arsenalu napewno stoi na duzo wyzszym poziomie, aniezeli w Brukseli.
Lisa napisał/a:
generalnie 4 miesiące to i tak dużo porównując inne tego typu 'przewinienia'.
Dupek - nie boje sie uzyc tutaj tego stwierdzenia - sie jescze odwolal i tylko 8 meczy bedzie pauzowac.
Ten Lukaku to wymiata,gość ma 16 lat,jest czołowym strzelcem ligi Belgijskiej,gra regularnie w europejskich pucharach w klubie który pod każdym względem bije na głowe wszystkie polskie kluby razem wzięte.W Polskiej ekstraklasie chyba nigdy nie zobaczymy 16 latka grającego w 1 składzie bo u nas to jeszcze trampkarz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum