Miło nam poinformować, że udało nam się nawiązać współpracę z serwisem FC PORTO. Mamy zaszczyt zaprosić wszystkich użytkowników naszego forum do regularnego odwiedzania strony www.fc-porto.pl .
Jest to największy i obecnie najlepszy serwis portugalskiego klubu w Polsce.
W tym temacie możecie także pisać swoje sugestie oraz spostrzeżenia dotyczące naszego nowego serwisu partnerskiego. Zapraszam do odwiedzania serwisu i wyrażania swoich opinii na temat jego funkcjonowania.
_________________ Agencja reklamowa - agmART
Strony internetowe, wydruki, reklama
www.agmart.com.pl
W sprawach dotyczących forum kontakt:
GG 1797499
kom 667 245 397
Jak dla mnie przejrzysta strona na której jak czegoś szukamy to nie wiadomo gdzie to się znajduje. Cieszę się, że połączyliśmy swoje siły z tym serwisem i mam nadzieję, że przeniesie to korzyści zarówno dla strony jak i dla naszego forum.
Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2009-03-02, 17:50
Zasada napisał/a:
Jak dla mnie przejrzysta strona na której jak czegoś szukamy to nie wiadomo gdzie to się znajduje.
A czy to się nie wyklucza nawzajem ?
Znam ten serwis, gdyż przeprowadzałem z nim dwukrotnie wymianę bannerami i nigdy nie było żadnych problemów. Dzięki temu mogę określić, że są rzetelną stroną.
Mam również pytanie. Współpraca polega tylko na obustronnej reklamie czy czymś więcej ?
Zasada
Owszem wyklucza ,poprawiam swój błąd , powinno wyglądać następująco.
"Jak dla mnie przejrzysta strona na której jak czegoś szukamy to wiadomo gdzie to się znajduje."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum