Niestety z ZAKSĄ nie oglądałam meczu...;/;/;
ale teraz właśnie oglądam Resowia Rzeszów-Jastrzębski Węgiel..;)
Pierwszy set wygrany:) zobaczymy co dalej...
ja stawiam 3:1 dla Jastrzębiea...:)
Ja również myślałem że Sovia wygra ale cóż raz jeden wygrywa raz drugi, ale teraz chcę zobaczyć minę kumpla <wielki kibic Resovii> jeśli jeszcze sobie nic nie zrobił:)
Za to ja się ciesze. Jastrzębski to od dawna moja ukochana drużyna dobre i złe. Spłacać zaczął się Abramow, Adaś Nowik przeżywa drugą młodość. mam nadzieję że po tych meczach Czarnowski i Rusek dostaną powołanie na LŚ.
aga.dynamo Nowy Dynamo Moskwa!
Wiek: 15 Dołączyła: 07 Kwi 2009 Posty: 14 Skąd: Szprotawa
Wysłany: 2010-01-30, 20:55
Szczerze to się nie spodziewałam, że Jastrzębie może wygrać, ale jestem mile zaskoczona :)
_________________ Liczy się zabawa, liczy się sport!
12 lutego odbył się mecz w Porębie, w ramach otwarcia nowej hali. Spotkanie miało charakter sparingowy. Choć wynik wskazuje na krótki mecz, trzecia partia okazała się świetnym widowiskiem siatkarskim.
Dzień później w warszawskim Torwarze rozegrał się MECZ GWIAZD, w którym można było zobaczyć czterech zawodników Jastrzębskiego Węgla: Paweł Abramow, Grzegorz Łomacz, Igor Yudin, Patryk Czarnowski. Muszę pochwalić grę Pawła i Patryka, którzy zagrali bardzo dobrze. Widać było, że potrafią połączyć siatkówkę z zabawą.
Meczyk sobie oglądnąłem ,szokuje mnie MVP dla Abramova, bo długimi momentami grę ciągnął Hardy. Słabo grał Łomacz, zero kombinacji i momentami gra tylko skrzydłem wysoką piłką. Czewa jak na skład jakim przyjechała i tak sporo zagrali, zabrakło: Gromadowskiego, Drzyzgi, Wiśniewskiego, Murka...
_________________ Agencja reklamowa - agmART
Strony internetowe, wydruki, reklama
www.agmart.com.pl
W sprawach dotyczących forum kontakt:
GG 1797499
kom 667 245 397
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum