przykro mi to mówi ale prawdopodobnie Skra Bełchatów :(
przydało by sie zeby ligę wygrał ktoś inny, bo dominacja bełchatowian robi się już troche nudna.
Wysłany: 2010-01-03, 20:05
No ja też swój głos oddałem na Bełchatów.
W sumie to chciałbym,żeby ligę wygrał kto inny,bo rozgrywki były by ciekawsze,ale to drużyna klasowa i pokazuje to zarówno w lidze i LM gdzie godnie reprezentuje nasz kraj
Zdrowy rozsądek wskazuje Skrę, ale jednak dalej mam nadzieję, że Resovia przerwie hegemonię bełchatowian. W tym roku rozgrywki PlusLigi są niezwykle emocjonujące, gdyż wyrównał się poziom całej ligi. Mamy właściwie 5 zespołów na wysokim poziomie sportowym, które w play-offach mogą naprawdę pokazać się z solidnej strony, a i tak któreś z tych zespołów będą rozczarowane.
_________________ "A co w tym pięknego? Poświęcenie, który każdy z nas wkłada w to, by jechać za swoją drużyną. Miłość - nie za pieniądze, nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których nigdy się nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów którzy staną murem. Każdego dnia dziękuję Bogu, że jestem kibicem, a nie typem dla którego liczy się kasa i pozycja. Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy... a pamięć pozostanie na zawsze!"
fuksiu Zawodnik drużyny
Zaproszone osoby: 1
Sport: Siatkówka, Siłownia, SW Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 357 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Śląsk
Wysłany: 2010-01-03, 22:34
Wszystko zależy od tego jak zespoły trafią z formą na najważniejsze mecze
bo np. w ostatnim meczu PP Rzeszowianie pokazali, że potrafią wygrywać ważne mecze i to nawet z chłopakami z Bełchatowa
Bełchatów w tym sezonie ma bardzo dużo meczy ... Zmęczenie i kontuzje robią w tym zespole swoje . Już wiemy , że w tym roku PP niezostanie w Bełchatowie
Wysłany: 2010-03-19, 23:57
exXxPoL napisał/a:
Stawiam na OLsztyn gdyż mieszkam od niego kilka kilometrów
Ha,ha,ha znawcą to ty nie jesteś widać że się nie interesujesz siatkówką powinieneś wiedzieć że Olsztyn nie ma szans na mistrzostwo Polski :/ Mistrzem Polski będzie Skra Bełchatów mają najmocniejszy skład zdecydowanie najmocniejszy zespół w Polsce,i tylko oni mają szanse(na ten moment) osiągać sukcesy w lidze Mistrzów.
Ostatnio zmieniony przez Titto 2010-03-21, 16:17, w całości zmieniany 2 razy
Zaproszone osoby: 1
Sport: Piłka ręczna
Praca/Szkoła: Specjalista Kontroli Wagi
Wiek: 28 Dołączyła: 03 Mar 2010 Posty: 401 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: ślask
Wysłany: 2010-03-22, 20:07
Rozgrywający - Redwitz
Atakujący - Kurek (ale on gra teraz w PL)??
Przyjmujący - Abramov
Środkowi - Pliński
Libero - Ignaczak
Niewypał transferowy - Gruszka heheh
Najlepszy transfer - Redwitz
Rozczarowanie - Delecta
Zaskoczenie in plus - hm...? nie wiem :P:P
Pechowiec - ten co nabawił sie kontuzji :)
_________________ CzeGO Nie KupiSz teGo Nie Zjesz !!!
PoTrzebuJesz WspaRcia W DieCIe??
Na wszelkie plebiscyty i ocenianie przyjdzie czas dopiero po play-offach. Będzie to kulminacyjna rozgrywka całego sezonu. To właśnie wtedy czekają nas największe emocje. Wracając do meritum tematu - głównym faworytem ligi jest bez wątpienia PGE Skra Bełchatów. Posiadają najsilniejszy skład oraz długą ławkę rezerwowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum