Nie można wiecznie winić Leo za to że drużyna przegrywa
Oczywiście, ale to on jest za naszych piłkarzy odpowiedzialny, trenuje ich, motywuje, itd.
"Nasi" rzeczywiście nie zagrali najlepiej, niby wygraną mieliśmy w kieszeni... "Jak krucha jest jednobramkowa przewaga..." W tych ostatnich minutach zaspał bramkarz i obrońcy, a powinniśmy jak najdłużej przytrzymywać się przy piłce i toczyć grę na połowie rywala.
Oskarro, każdy zawodnik popełnia błędy, a trener jest właśnie od tego, żeby było ich jak najmniej. Zresztą nie napiszę więcej na ten temat bo tak naprawdę nie mam pretensji do Boruca.
No,Leo duzo z nimi przebywa i naprawde przez te kilka dni za wiele ich nie nauczy. Bledy sie zdarzaja,owszem,ale uwazam,ze Boruc juz nie powinien byc bramkarzem numer 1 w Polskiej bramce tak na kilka meczow,by sprawdzic innych.
_________________ "Jeżeli dasz mi sześć linijek napisanych przez najbardziej uczciwego człowieka i tak znajdę w nich przyczynę do powieszenia go. "
Bledy sie zdarzaja,owszem,ale uwazam,ze Boruc juz nie powinien byc bramkarzem numer 1 w Polskiej bramce tak na kilka meczow,by sprawdzic innych.
Ludzie zastanówcie się zanim coś napiszecie.Boruc uratował nam dupę przez ostatnie eliminacje,przez Euro dzięki niemu nie przegraliśmy każdego meczu po 5:0 oraz w meczu z Czechami wybronił 3 setki.Jakoś Cech zawalił Euro,wielką impreze i jakoś Czesi mimo ,że mają innych dobrych bramkarzy nie zastanawiali się długo kto ma być ich bramkarzem nr 1.
Wracając do Boruca to on przynajmniej gra 1 wyjściowym składzie nie jak Kuszczak czy Fabiański.
Nie uwazam,ze tylko za zaslugi ktos powinien grac. Boruc ratowal nam wiele razy tylek-to fakt i nawet tego nie zaprzeczam. Ale po ostatnich wystepach i ekscesach dalbym mu tak ze dwa-trzy dni meczow wolnego-dla sprawdzenie innych,a jezeli nie spelnia oczekiwan to Boruc jako grajacy regularnie bez problemow ich wykosi.
_________________ "Jeżeli dasz mi sześć linijek napisanych przez najbardziej uczciwego człowieka i tak znajdę w nich przyczynę do powieszenia go. "
Nie uwazam,ze tylko za zaslugi ktos powinien grac. Boruc ratowal nam wiele razy tylek-to fakt i nawet tego nie zaprzeczam. Ale po ostatnich wystepach i ekscesach dalbym mu tak ze dwa-trzy dni meczow wolnego-dla sprawdzenie innych,a jezeli nie spelnia oczekiwan to Boruc jako grajacy regularnie bez problemow ich wykosi.
Po 1:Nie ma czasu na takie testowanie.Mamy zaledwie 1 sparing w którym musimy odzyskać motywację i pokazać ,że piłkarze umią grać.
po 2: mimo tych incydentów Boruc wraca do formy.W klubie gra dobrze a po za tym ma pare miesięcy do kolejnego meczu z Walią.Tyle czasu chyba wystarczy do zapomnienia o tych incydentach.Inni bramkarze (głównie Fabiański i Kuszczak) niech udowodnią swoją dyspozycje w klubach w których nie grają.
Wysłany: 2008-10-20, 21:24
No właśnie są...Fabiański jest mocny, Kuszczak też, ale Boruc jest lepszy, więc nie ma o czym gadać, po za tym został nominowany przez FIFPro do nagrody najlepszego bramkarza ubiegłego sezonu.
Dla mnie na razie ani Kuszczak ani Fabianski nie powinni byc brani pod uwage,gdyz nie graja w swoich klubach,a powolani powinni byc tylko ci,ktorzy graja w klubie regularnie oraz ci wyrozniajacy sie np. w lepszych druzynach.
Dla mnie na razie ani Kuszczak ani Fabianski nie powinni byc brani pod uwage,gdyz nie graja w swoich klubach,a powolani powinni byc tylko ci,ktorzy graja w klubie regularnie oraz ci wyrozniajacy sie np. w lepszych druzynach.
np kto? Kowalewski i Załuska???
Nikt wyrozniajacy nie przychodzi mi do glowy. Ale z takich samych powodow jak Kuszczaka czy Fabianskiego mozna powolac np. Dudka, bo i on grzeje lawke w baardzo mocnym zespole!
Szamotuski ostatnio też zaczął grać w lidze Izraelskiej Nie przesadzajmy.Mamy mnóstwo zdolnych bramkarzy a my myślimy o dziadku Dudku który woli kase od grania.Miał swoje 5 minut ale jego czas w kadrze dawno się skończył.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum