Lech Kaczyński mówi, że z polskich piłkarzy najbardziej podobają mu się Roger Perejro i bramkarz Artur Borubar. Mirosław Orzechowski chce odebrać obywatelstwo Podolskiemu, Donald Tusk myśli o zabiciu Howarda Webba. Zastanówmy się, co mogą zrobić inne gwiazdy - Jarek albo Zbyszek.
zależy który polityk.Tusk np kiedyś był kibolem Lechii i wie co nie co o tym sporcie a Kaczyński za tego Benhauera,Borubara,Perejro pokazał swoją głupotę.
Z tym szalikiem to niezle xD Tusk byl tez napastnikiem kiedys i jako jeden z nielicznych politykow nie skorzystal z wyjazdu na Euro, mimo to i tak sie zdarzyl skompromitowac mowiac publicznie o swoich sklonnosciach psychopatycznych wobec Webba. To jednak nie moglo przebic naszego prezydenta
Boruc w ostatnich wypowiedziach krytykował Kaczyńskiego mówiąc ,że od dopingu naszego prezydenta wolałby grać przy pustych trybunach.Miał przy tym racje.
Wysłany: 2008-06-24, 22:01
Madeca napisał/a:
Boruc w ostatnich wypowiedziach krytykował Kaczyńskiego mówiąc ,że od dopingu naszego prezydenta wolałby grać przy pustych trybunach.Miał przy tym racje.
Tylko, że ostatnio z 15 razy tego słuchałem i on nie powiedział "Borubar" tylko "Boruc bardzo". Ma po prostu wadę wymowy...
Szkoda tylko, że pan prezydent, który nadawał mu obywatelstwo, nie wie, jak się nazywa. Przekręcił nazwisko Rogera, przekręcił moje. Jeśli tacy ludzie mają jeździć na mecze, wolę grać przy pustych trybunach. Nasz kochany prezydent trzymał też odwrotnie szalik, może pierwszy raz był na meczu? To wszystko było żenujące.
Tylko, że ostatnio z 15 razy tego słuchałem i on nie powiedział "Borubar" tylko "Boruc bardzo". Ma po prostu wadę wymowy...
Tak doklaadnie powiedzial normalnie Boruc bardzo tylko ze musieli sie sprezac z wywiadem i jak ktos nie dokladnie sie wsluchal to mu sie wydawalo ze przekrecil nazwisko.
A Rogera to przekrecil
zależy który polityk.Tusk np kiedyś był kibolem Lechii i wie co nie co o tym sporcie a Kaczyński za tego Benhauera,Borubara,Perejro pokazał swoją głupotę.
oja pierdo** nie widziałem tego zdjęcia, pokazał klase prezydent!!!!o kur** ale się uśmiałem....uhuhuhu
ale buc tyle wpadek juz miał ten kaczynski pamiętacie hymn polski "z ziemi polskiej do...
...nie no wstyd i tyle
Wysłany: 2009-03-31, 20:54
Niedawno (wczoraj?) Minister Infrastruktury zasugerował, że Polska nie wyrobi się ze zbudowaniem wszystkim autostrad i dróg ekspresowych do 2012 roku. W planach było 3000 km dróg z hakiem. W sumie było to do przewidzenia, ale chyba pierwsza oficjalna wypowiedzieć polityka, że się nie uda wszystkiego wykonać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum