forum sport
 SzukajLinkiUżytkownicyRejestracjaZalogujKontakt

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Mati
2009-01-10, 13:12
Mieli być gwiazdami ale...
Autor Wiadomość
Adrianek 
VIP
BurczyMÓCHA

Zaproszone osoby: 6
Otrzymał 4 piw(a)
Wysłany: 2009-03-30, 22:54   

Jak już jesteśmy przy polskich zawodnikach to...

Marek Citko, zapowiadał się na jednego z największych polskich piłkarzy. Jego dwie sławne bramki (ta przeciw Atletico i Anglikom na Wembley) zna chyba każdy polski kibic. Niestety doznał kontuzji i już nigdy nie doszedł do tej gry jaką prezentował wcześniej.

Pan Adsense 
Pan Adsense

Wysłany: 2010-07-25, 13:04   

Smith 
Kapitan
Spijacz Ostrokrzewu

Otrzymał 5 piw(a)
Ostrzeżeń:
 9/3/6
Wysłany: 2009-04-01, 16:02   

Oj w United w ostatnich latach było takich zawodników kilku, m.in.:
- Diego Forlan - nietrafiony transfer, miał zostać w Manchesterze podporą ofensywy, ale jak widać Premier League nie była dla niego, odrodził się w Hiszpanii..
- Louis Saha - gdyby nie kontuzje mógłby być jednym z najlepszych napastników świata, niestety, los chciał inaczej. A szkoda.
- Kieran Richardson - miało być z niego kolejne cudowne dziecko Fergusona. Okazał się solidnym ligowcem.
- Alan Smith - zmarnowały go kontuzje, przytłoczył go taki klub jak United, miał zbyt dobrych partnerów w ataku.. eh.. teraz to on by się nam przydał..
- Tim Howard - takie babole jak on to tylko Roy Carroll potrafił puszczać, ale jednak bardzo solidny z niego goalkeeper. W Evertonie radzi sobie całkiem dobrze, a i Manchesterowi się on przysłużył swoją kiepską grą - inaczej nie przybył by na Old Trafford Edwin van der Sar.
- Juan Sebastian Veron - spieprzył karierę przeprowadzką na Wyspy.. nie będę mówił, że go lubiłem, bo jest mi w zasadzie obojętny.
- Sylvan Ebanks-Blake - jego też zapowiadali jako "kolejnego Yorke'a", ale najwyraźniej były to tylko tanie chwyty marketingowe.

Do tego zacnego grona dołączył mogliby jeszcze wszelkiego rodzaju Djemby-Djemby i Klebersony, na razie poprzestane jednak na tym. Może kogoś tam jeszcze dopisze i mam nadzieje, że w przyszłości nie będę musiał uwzględniać w takich kategoriach żadnego z obecnych piłkarzy United.

secundo 
Zawodnik drużyny
Barca 4ever

Sport: piłka nożna
Praca/Szkoła: ZS 12 w J-Biu
Piwa: 11/2
Wysłany: 2009-08-28, 17:57   

Igor Sypniewski zmarnował sobie karierę przez alkohol, narkotyki i uzależnienie od hazardu.

A było tak pięknie: ŁKS Łódź, Panathinakos (8 goli), Malmo (2 gole) i na tym koniec. Szkoda bo gdyby nie problemy grałby na pewno dużo lepiej.

Żelek 
Zawodnik drużyny
Redaktor

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2009-08-28, 18:21   

Jak już kolega wyżej podał przykład Sypniewskiego, to ja dam Grzelaka.

Wprawdzie wspólnego niewiele mają, ale karierę też mógł zrobić wielką. W tym przypadku niebotyczne żądania Ptaka zdecydowały...

Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu