Kiedyś miałem kilku, teraz już chyba nie mam żadnego ulubionego. Ale wciąż kibicuję Realowi więc Iker Casillas i Jerzy Dudek kiedyś lubilem też Schmeichela, Buffona, Toldo. No w sumie teraz to jeszcze Cecha lubię. Kuszczak też niczego sobie.
Ja czekam jak będzie się rozwijał Asenjo, który ostatnio bardzo przypadł mi do gustu. Broni w bardzo energiczny sposób, przykładając się bardzo do każdej interwencji i będący cały czas skoncentrowany na grze.
Bardzo lubię też Mandanę, który jest bardzo ważnym punktem swojego zespołu. On już jest gwiazdą Marsylskiego zespołu, już broni fenomenalnie, a jeszcze dość młody.
Z tych takich bardziej doświadczonych to Cech, Buffon, Cassilas oraz Van der Saar, który zadziwia mnie z każdym dniem jeszcze bardziej-przecież jak w takim wieku można tak bronić, tak wyciągać się do tych ciężkich piłek, tyle okienek wybronić. Świetny specjalista.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum